• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 10:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پانصدمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

پانصدمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بررسی 15 درخواست پذیرش دانشجو از کشورهای عراق، غنا، لبنان، نیجریه و پاکستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این جلسه عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403 و با حضور دکتر محمود قاضی خوانساری و دکتر آرمان زرگران به ترتیب مدیران تحصیلات تکمیلی دانشگاه و توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و به‌عنوان اعضا ثابت کمیته، معاونان و نمایندگان بین‌الملل دانشکده‌های پیراپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامائی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، بهداشت و توانبخشی در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.
در این نشست تعداد 15 پرونده درخواست پذیرش از کشورهای غنا، عراق، لبنان، نیجریه و پاکستان مطرح شد که از این میان تعداد 9 پرونده پذیرفته شد؛ تعداد پنج پرونده در حال انتظار برای دریافت پاسخ مکتوب از طرف دانشکده‌ها قرار گرفت و یک پرونده نیز پذیرفته نشد.
در پایان این جلسه، کیک برگزاری پانصدمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران بریده شد.