• تاریخ انتشار : 1395/10/20 - 13:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 18
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در شورای مدیران معاونت بین‌الملل مطرح شد

پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم داخلی IAU میان دانشگاه‌های ایرانی عضو

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش ساختار و مزایای عضویت در انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها و طرح پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم داخلی IAU برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دانشگاه در آغاز این نشست که شنبه 18 دی برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر قاسمی، معاون بین‌الملل دانشگاه ایران، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر درگاهی، معاون آموزشی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، دکتر مرتضوی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر نجات و دولو از معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند در آغاز با اشاره به اینکه هفته گذشته ادامه عضویت دانشگاه علوم پزشکی تهران در انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت، گفت: عضویت دانشگاه تهران در هیأت اجرایی IAU زمینه دعوت از نمایندگان این دانشگاه به منظور بیان تجربیات و ارائه راهکارهایی برای استفاده تمامی دانشگاه‌های ایرانی عضو از فرصت ایجاد شده را فراهم کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از حدود چهار سال پیش به صورت مستمر عضو انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها است و هم اکنون ادامه همکاری‌ها با این مجموعه و استفاده بهینه از فرصت ایجاد شده، از اهمیت برخوردار است.
دکتر نجات نیز با تشریح ساختار معاونت بین‌الملل دانشگاه تهران، بیان داشت: این معاونت متشکل از دو اداره کل همکاری‌های بین‌المللی و  دانشجویان و اساتید بین‌المللی است.
وی تصریح کرد: عضویت دانشگاه تهران در اتحادیه دانشگاه‌های منطقه آسیا و اقیانوسیه و اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها موجب شده همکاری با مراکز علمی خارجی در سطحی بالاتر دنبال شود.
دولو، رئیس اداره همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تهران نیز با بیان اینکه تلاش برای تعاملات بین‌المللی موجب عضویت این دانشگاه در حدود 20 اتحادیه و مجمع دانشگاهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی شده است، گفت: دانشگاه تهران از سال 1959 به عضویت انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها درآمده که البته در بخشی از این دوران هنوز دو دانشگاه از یکدیگر تفکیک نشده بودند.
وی به معرفی اجمالی IAU پرداخت و بیان داشت: این انجمن از سال 1950 در پاریس فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان یکی از سازمان‌های زیرمجموعه یونسکو شناخته می‌شود.
رئیس اداره همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تهران هدف اصلی از ایجاد این مجموعه را گردآوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشورهای مختلف به منظور گسترش و تولید مدیریت‌های نوین در نظام آموزش عالی در جهان عنوان کرد و از عضویت دانشگاه‌های 120 کشور در این انجمن خبر داد.
دولو با اشاره به اینکه کنفرانس عمومی اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود، اظهار داشت: طی آخرین کنفرانس عمومی که مدتی پیش برپا شد، دانشگاه تهران به عضویت هیأت اجرایی IAU درآمد.
وی با اشاره به بخشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های تعریف شده انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها، بیان داشت: IAU در خصوص هریک از فعالیت‌های اعلام شده راهنمایی‌های لازم را ارائه خواهد داد ضمن اینکه ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی برخوردار از این برنامه‌ها را تسهیل خواهد کرد.
در ادامه، معاون بین‌الملل دانشگاه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم داخلی IAU را میان دانشگاه‌های عضو مطرح کرد و گفت: این کنسرسیوم با هدایت دانشگاه تهران بستر مناسبی برای آشنایی بیشتر دانشگاه‌ها و فرصت خوبی برای اجرای مشترک برنامه‌های انجمن بین‌المللی دانشگاه‌ها خواهد بود.
دکتر عرب خردمند با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان پنج دانشگاه ایرانی در راستای همکاری های بین‌المللی این رویکرد را موجب نزدیکی هر چه بیشتر دانشگاه‌های زیرمجموعه دو وزارتخانه علوم و بهداشت عنوان کرد.
دکتر نجات نیز با بیان اینکه دانشگاه تهران علاقمند است فرصتی برای معرفی هر چه بهتر ظرفیت آموزش عالی ایران و تبدیل کشور به قطب منطقه‌ای آموزش بین‌المللی فراهم شود، افزود:  توجه هر چه بیشتر به مقوله تبلیغات و بازاریابی بین‌المللی با تهیه بسته‌های آموزش عالی در ایران و ارائه در کنفرانس های تخصصی و عمومی IAU در این مسیر راهگشا خواهد بود.
وی همچنین ضمن استقبال از تشکیل کنسرسیوم داخلی IAU، پیشنهاد توافق اعضاء بر یک پروژه مشترک و اجرای آن را مطرح کرد.
بخش بعدی این نشست به معرفی روشOnline Teacher  اختصاص یافت و دکتر عرب خردمند نیز هدف از معرفی روش مذکور را استفاده از آن برای آموزش زبان انگلیسی دانست.
دکتر مرتضوی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس در این باره گفت: روشOnline Teacher  به صورت زنده پیاده می‌شود و کاملاً هماهنگ با یادگیرندگان به لحاظ زمان برگزاری کلاس‌ها و صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها طراحی شده است.
وی با بیان اینکه در این روش ویژگی مهم اساتید Native بودن آنها و آشنایی کامل با آموزش زبان است، تصریح کرد: این در حالی است که استادان قابلیت آموزش به صورت خصوصی و عمومی را دارند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: علاقمندان با مراجعه به سایت طراحی شده امکان دسترسی به اطلاعات اساتید و آگاهی از زمان برگزاری کلاس‌ها را خواهند داشت.
دکتر مرتضوی همچنین به ارائه پیشنهاد‌اتی جهت پیاده‌سازی این روش در دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و گفت: آموزش زبان انگلیسی برای تمامی کارکنان و اساتید دانشگاه با این روش امکان‌پذیر خواهد بود.
وی سازمان‌دهی وبینارهای دانشگاه با استفاده از این سیستم را نیز عملیاتی دانست و خاطرنشان کرد: امکان پیاده‌سازی Help Desk بر روی سایت معاونت بین‌الملل دانشگاه به منظور تعامل زنده میان دانشجویان خارجی و کارشناسان مربوطه نیز وجود دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس بازاریابی بین‌المللی در راستای جذب دانشجویان خارجی را نیز با استفاده از این سیستم ممکن دانست.
در ادامه، حاضران به طرح سؤالاتی در مورد این روش پرداختند که توسط دکتر مرتضوی پاسخ داده شد. همچنین مقرر شد هرگونه تصمیم‌گیری در این باره منوط به بررسی‌های بیشتر شود.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 65463
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین