• تاریخ انتشار : 1396/05/21 - 16:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست ترسیم برنامه چهار سال آتی دانشگاه پس از اعتباربخشی مجدد برگزار شد

نشست ترسیم برنامه چهار سال آینده دانشگاه پس از اعتباربخشی مجدد و هماهنگی برای حضور نمایندگان دانشگاه در کنفرانس بین‌المللی سازمان اسیک (ASIC) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که چهارشنبه 18 مرداد در سالن شورای این معاونت برپا شد، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل به ارائه مقدمه‌ای در خصوص تغییرات و پیشرفت‌های چهار سال اخیر موسسه بین‌المللی اسیک پرداخت و نتایج اعتباربخشی مجدد دانشگاه را تشریح کرد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به تمدید گواهی اعتباربخشی بین‌المللی از سوی سازمان اسیک برای چهار سال دیگر شده است و این امر مرهون تلاش‌های هریک از تیم های فعال در معاونت‌های ستادی آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، بین‌الملل، و پشتیبانی است.
دکتر نکوفر در ادامه از نمایندگان معاونت‌های ستادی دانشگاه خواست فهرست اولویت‌بندی شده از شاخص‌های اعتباربخشی هر حوزه که هم اکنون به دلایل مختلف امکان رعایت آن‌ها وجود ندارد را ارائه کنند.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل همچنین موضوع ارائه پیشنهادات در خصوص چگونگی ادامه روند اعتباربخشی دانشگاه طی چهار سال آینده و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در مورد آن را نیز مطرح کرد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در این باره بیان کردند.
دکتر میرزازاده، مدیر مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه و نماینده معاونت آموزشی در اعتباربخشی بین‌المللی نیز با تأکید بر اهمیت برگزاری منظم جلسات اعتباربخشی هر ماه یا هر دو ماه یکبار، تصریح کرد: با این راهکار امکان ارائه گزارش‌های منظم سالانه به ریاست دانشگاه و هماهنگی بیشتر در اجرای امور وجود خواهد داشت.
وی همچنین پیشنهاد معاونت بین‌الملل مبنی بر انجام ارزیابی درونی در سطح دانشگاه را مهم دانست و بیان داشت: این مقوله کمک شایان توجهی به آمادگی دانشگاه برای ارزیابی مجدد توسط موسسه بین‌المللی اسیک خواهد کرد.
نماینده معاونت پژوهشی در اعتباربخشی بین‌المللی نیز تصریح کرد: مقوله کپی رایت یکی از مهم‌ترین شاخص‌های حوزه پژوهشی است که بر اهمیت تقویت فرهنگ توجه به قانون حق مؤلف تأکید دارد.
دکتر شمشیری فراگیر شدن استفاده از پوسترهای مرتبط با قانون حق مولف در سطح دانشگاه را به عنوان یکی از نقاط مهم ارزیابی اسیک ضروری دانست.
دکتر امانلو، نماینده معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه در اعتباربخشی بین‌المللی نیز توجه به فرهنگ کیفیت در سطح دانشگاه را حائز اهمیت قلمداد کرد و بر ایجاد آگاهی و حساسیت نسبت به این موضوع به خصوص از سوی حوزه ریاست دانشگاه تأکید کرد.
همچنین دکتر صادقی، نماینده دانشجویی و فرهنگی در اعتباربخشی بین‌المللی با بیان اینکه تلاش‌های تیمی گسترده‌ای در سطح مدیریت‌های تابعه و معاونت‌های دانشجویی در دانشکده‌ها انجام شده است، گفت: لازم است تا توجه بیشتری به تأمین زیرساخت‌های لازم در فضاهای خوابگاهی شود.
دکتر نکوفر در جمع‌بندی این نشست از نمایندگان هریک از معاونت‌ها خواست برنامه چهار ساله اعتباربخشی حوزه خود را اعلام و نسبت به اولویت‌بندی شاخص‌ها اقدام کنند.
وی به تلاش معاونت بین‌الملل برای ارزیابی دانشگاه توسط مؤسسات بین‌المللی دیگر و دریافت گواهی اعتباربخشی بین‌المللی نیز اشاره کرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه موسسه اسیک 29 و 30 شهریور در مالزی میزبان کنفرانسی بین‌المللی خواهد بود، اظهار داشت: معاونت بین‌الملل دانشگاه در صدد هماهنگی برای حضور نمایندگان دانشگاه در اعتباربخشی در این گردهمایی است.
دکتر نکوفر خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران نامزد دریافت جایزه تعالی در حیطه پژوهش در پزشکی از سوی سازمان اسیک شده است.
توضیح اینکه دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر میرزازاده، دکتر صادقی، دکتر شمشیری، دکتر امانلو، نمایندگان معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری، دانشجویی و فرهنگی، توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه در اعتباربخشی بین‌المللی و صیادی، آزادی و جاودان فرد، کارشناسان بین‌الملل معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 70126
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین