• تاریخ انتشار : 1396/10/30 - 10:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 111
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با تشریح فعالیت‌های بین‌الملل دانشگاه

معاون آموزشی و مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیران پردیس و معاونت بین‌الملل دانشگاه دیدار کردند

معاون آموزشی و مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور در دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل ضمن آشنایی با بخشی از فعالیت‌های بین‌الملل دانشگاه، در خصوص همکاری‌های آتی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در نشست روز سه شنبه 26 دی 6 ، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل در ابتدای این نشست که سه شنبه 26 دی برپا شد، به معرفی چارت تشکیلاتی معاونت بین‌الملل و پردیس بین‌الملل دانشگاه پرداخت.
دکتر حسن‌زاده گفت: پردیس بین‌الملل متشکل از سه معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی و سه دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی است و اساس‌نامه آن به تصویب هیأت‌رئیسه دانشگاه رسیده است.
وی با اشاره به اینکه مجموعه مذکور از سال 86 نسبت به جذب دانشجویان ایرانی در جزیره کیش اقدام کرده است، اظهار داشت: از سال 2011 پذیرش دانشجویان بین‌المللی دانشگاه آغاز شد و به دنبال آن کمیته جذب این گروه از دانشجویان شکل گرفت.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل تصریح کرد: در حال حاضر حدود 780 دانشجوی بین‌المللی که بیش از نیمی از آن‌ها در مقاطع Undergraduate هستند در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می‌کنند.
وی به حجم قابل توجه متقاضیان رشته پزشکی عمومی اشاره کرد و بیان داشت: دانشگاه تنها در یک نیمسال موفق به جذب 147 دانشجوی خارجی در این رشته شده است که رکورد قابل قبولی به شمار می‌آید.
دکتر حسن‌زاده افزود: با وجود انتقال دانشجویان شعبه جزیره کیش از سال 93 به تهران، این مجموعه از فوریه 2017 با پذیرش 62 دانشجو احیا شد و برای نیمسال پیش رو نیز پذیرای 60 دانشجوی جدید خواهد بود.
در ادامه، دکتر اسکندری، معاون آموزشی و دکتر کریمخانلویی مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی زنجان سؤالاتی در خصوص آموزش زبان‌های انگلیسی و فارسی به دانشجویان خارجی، نحوه برگزاری کلاس دروس معارف، چگونگی ثبت‌نام متقاضیان خارجی، تنوع کشورهای پذیرنده دانشجویان بین‌المللی، جذب دستیاران تخصصی و چگونگی تطبیق برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی مطرح کردند.
دکتر حسن‌زاده در پاسخ به این سؤالات، بیان داشت: در بدو ورود پذیرفته‌شدگان خارجی به دانشگاه، آزمون‌های ورودی دروس زیست‌شناسی، فیزیک، شیمی، ریاضی و زبان انگلیسی برگزار و دانشجویان سطح‌بندی می‌شوند.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل اضافه کرد: این در حالی است که دانشجویانی که با زبان فارسی آشنایی ندارند، 16 واحد و کسانی که تسلط کمی به زبان انگلیسی دارند، 9 واحد را در قالب دروس پیش‌دانشگاهی می‌گذرانند.
وی با تأکید بر اینکه برنامه آموزشی دانشجویان ایرانی و بین‌الملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران یکسان است، افزود: با هماهنگی گروه معارف دانشگاه 16 واحد آموزشی مشتمل بر دروسی چون متون الهی، اخلاق الهی و ... که مباحث مشترک میان تمامی ادیان الهی است و در کتاب‌های آسمانی به آن‌ها پرداخته شده، تدریس می‌شود.
دکتر حسن‌زاده با بیان اینکه مقوله تبادل دانشجو و کسب تجربیات در عرصه بین‌المللی بسیار پرطرفدار است، گفت: در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی تهران از 45 کشور موفق به جذب دانشجویان خارجی شده است.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: همچنین در تعامل با وزارت بهداشت نسبت به تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی دانشجویان خارجی با نمونه‌های مشابه بین‌المللی اقدام شد.
در ادامه، بخش‌های مختلف وب‌سایت انگلیسی دانشگاه توسط دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه معرفی شد.
دکتر حسن‌زاده به ارائه توضیحاتی در این باره پرداخت و گفت: تمام مراحل پذیرش و ثبت‌نام دانشجویان بین‌المللی به صورت آنلاین و از طریق این وب‌سایت انجام می‌شود.
وی افزود: این در حالی است که امکان دسترسی متقاضیان خارجی به تقویم آموزشی، برنامه درسی و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های آموزشی در وب‌سایت انگلیسی معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل فراهم است.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل با تأکید بر اینکه اغلب دستیاران بالینی خارجی دانشگاه به صورت مشروط و منوط به گذراندن دوره سه ماهه آزمایشی پذیرفته می‌شوند، اظهار داشت: همچنین به دلیل ارتباط ابن گروه از دانشجویان با بیماران، شماره موقت نظام پزشکی برای آن‌ها صادر می‌شود.
دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی نیز به مباحث مطرح شده توضیحاتی اضافه کرد و گفت: از مجموع کشورهایی که دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به جذب دانشجو از آن‌ها شده، عراق در جایگاه نخست قرار دارد.
وی ادامه داد: با تکیه بر کیفیت آموزش دانشگاه، کمیته پذیرش دانشجویان خارجی تلاش کرده برترین متقاضیان این کشور و نمرات بالای 90 درصد را بپذیرد.
در بخش آخر این نشست، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به تفاهم‌نامه دو کشور ایران و آفریقای جنوبی در حوزه بهداشت و آموزش پزشکی، بیان داشت: پیرو این تفاهم‌نامه و در تعامل با قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل، از دانشگاه علوم پزشکی زنجان خواسته شد آموزش 40 دانشجوی این کشور در رشته پزشکی را برعهده بگیرد.
دکتر اسکندری دانشگاه علوم پزشکی زنجان را به عنوان دبیرخانه منطقه شش آمایش کشور معرفی کرد و گفت: این دانشگاه با وجود برخورداری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های قابل‌توجه برای نخستین بار است که می‌خواهد در حوزه جذب دانشجویان خارجی وارد شود و نیازمند بهره‌مندی از تجربیات و حمایت دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل با ابراز تمایل برای ارائه نقطه نظرات و حمایت از دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی دارد در برگزاری دوره علوم پایه به شکل‌های مختلف یاری‌رسان این دانشگاه باشد.  
دکتر حسن‌زاده تأکید کرد: این در حالی است که شرایط آموزش بالینی این دانشجویان باید در بیمارستان‌های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی زنجان فراهم شود.
در پایان، مقرر شد پس از بررسی شرایط و امکانات در دانشگاه علم پزشکی زنجان، تفاهم‌نامه‌ای در سطح دو دانشگاه در خصوص نحوه برگزاری دوره و همکاری‌های پیش رو منعقد شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 73878
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین