• تاریخ انتشار : 1395/12/11 - 12:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 31
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با تشریح برنامه تبادل استاد پروژه اراسموس، مرحبا برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش برنامه تبادل استاد پروژه اراسموس، مرحبا و حضور جمعی از دانشجویان خارجی دانشگاه در کنگره تروما و طب رزم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که شنبه 7 اسفند برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، معاون بین‌الملل دانشگاه از حضور حدود 80 دانشجوی خارجی دانشگاه در کنگره تروما و طب رزم خبر داد و بیان داشت: این دانشجویان از کشورهای اتیوپی، بنگلادش، گامبیا، زیمباوه، فلسطین، سوریه، افغانستان، پاکستان، هند، کشمیر، اسپانیا، آمریکا، غنا، نیجریه، پرتغال و تانزانیا در این برنامه حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: دست اندرکاران برپایی این سمینار که 4 تا 6 اسفند ماه در بیمارستان علی بن ابیطالب آبادان برگزار شد، شرایط لازم را برای شرکت دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه روز پنج‌شنبه پنجم اسفند نیز دانشجویان در مراسم جايزه ملي دكتر رهنمون به میزبانی اردوگاه شهيد باقري حضور يافتند، اظهار داشت: بازديد از موزه جنگ، منطقه عملياتي شلمچه، منطقه آزاد اروند و استفاده از كشتي تفريحي زمرد در رودخانه اروند از ديگر برنامه‌های جانبی کنگره تروما و طب رزم بود.
در ادامه، دکتر کاظمی، معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی به حضور خود در برنامه تبادل استاد پروژه اراسموس- مرحبا اشاره کرد و بیان داشت: در این پروژه من و دکتر سالگادو فرناندو از دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا اسپانیا به ارائه واحدهای درسی در دانشگاه‌های یکدیگر مطابق با کوریکولوم های آموزشی پرداختیم.
وی افزود: دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا بیش از 20 سال است که دوره کارشناسی ارشد طب سوزنی برگزار می‌کند و من در مدت زمان 10 روز حضور در این دانشگاه، بیش از 20 واحد درسی که معادل 44 ساعت آموزش بود را به دانشجویان ارائه کردم.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی با بیان اینکه واحدهای تدریس شده شامل کلیات طب سوزنی، طب سوزنی در بیماری‌های نورولوژیک و مدیریت درد بوده است، گفت: این واحدها به صورت تئوری و عملی ارائه شد و دانشجویان حاضر یا پزشک بودند و یا مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های بالینی داشتند.
دکتر کاظمی ادامه داد: دپارتمان طب سنتی این دانشگاه هم اکنون از وجود اساتیدی از کشورهای چین، آلمان، پرتغال و آمریکا بهره می‌برد.
وی با اشاره به انجام دو سخنرانی در مدت حضور در دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا، تصریح کرد: نخستین سخنرانی در بیمارستان مرکزی شهر و در مورد تأثیر طب سوزنی در Post Spasm Rehabilitation صورت گرفت که بخش‌های فارماکولوژی، توانبخشی، نورولوژی و بیهوشی استقبال خوبی از آن به عمل آوردند.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی ادامه داد: به دنبال این سخنرانی دو موضوع تحقیقاتی نیز تعریف و مقرر شد به صورت مشترک میان دانشکده طب سنتی و دانشگاه سانتیاگو انجام شود.
دکتر کاظمی تصریح کرد: سخنرانی دوم نیز با موضوع طب سنتی ایرانی انجام شد و به دنبال آن پیشنهادی برای برگزاری کارگاه سه روزه مهارت‌های طب ایرانی برای اعضای هیأت‌علمی دانشگاه سانتیاگو مطرح شد.
وی اضافه کرد: تلاش شد در قالب سخنرانی‌های انجام شده معرفی صحیحی نیز از دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شود که نتیجه آن ارائه دو درخواست تحصیل در دانشکده طب سنتی بود.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی افزود: امکان بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه سانتیگو د کمپوستلا نیز فراهم شد.
دکتر کاظمی مطلق به سفر دکتر سالگادو فرناندو به ایران در ادامه این برنامه تبادل استاد اشاره کرد و بیان داشت: طی دو هفته حضور دکتر سالگادو، سمپوزیوم معرفی طب فراگیر و طب ایرانی در دانشکده پرستاری و مامایی ویژه دانشجویان بین‌المللی و کارگاه ارتقاء سلامت با چی گنگ پزشکی با همکاری دفتر طب سنتی وزارت بهداشت برگزار شد.
وی ادامه داد: همچنین دکتر سالگادو با حضور در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی جلسه سخنرانی با عنوان تغذیه سالم در طب مدرن را برگزار کرد که با استقبال نیز مواجه شد.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی با بیان اینکه دکتر فرناندو واحدهایی چون تغذیه در طب سنتی و طب گیاهی (Herbal Medicine) را طبق کوریکولوم آموزشی به دانشجویان این دانشکده تدریس کرد، گفت: در روز پایانی حضور  دکتر فرناندو در دانشکده طب سنتی، گواهی Visiting Professor دانشگاه به وی اعطا شد.
در بخش بعدی این نشست، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل با اشاره به تصمیمات اخذ شده در خصوص برنامه‌های عملیاتی سال 96 حوزه بین‌الملل دانشگاه، اظهار داشت: جلساتی را با مدیران و کارشناسان واحدهای معاونت بین‌الملل و پردیس بین‌الملل دانشگاه طبق زمان‌بندی‌های مشخص برگزار کرده و در نهایت 48 برنامه از هشت حوزه گردآوری شد.
وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های جمع‌بندی شده همگی از جنس توسعه و تغییر هستند، افزود: برنامه‌های روزمره از مجموع برنامه‌های عملیاتی جدا شده‌اند مگر اینکه بهبود، ارتقاء و یا تغییر پیدا کرده باشند.
مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل به تشریح برنامه‌های هر حوزه پرداخت و یادآور شد: برنامه‌ها به طور کامل زمان‌بندی شده‌اند و صاحب فرآیندها و خروجی آن نیز مشخص شده است.
خبرنگار: مهناز وحیدی




  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 66683
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین