• تاریخ انتشار : 1394/12/04 - 10:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دیدار معاونان بین‌الملل و توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه و استاندار استان واسط عراق با تأکید بر همکاری‌های آموزشی و درمانی

نشست مشترک معاونان بین‌الملل و توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با استاندار استان واسط عراق در راستای گسترش همکاری‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر رمزی رسول، معاون بین‌الملل وزارت بهداشت عراق، دکتر زبیدی، وابسته پزشکی سفارت عراق در ایران و دکتر زاهده احمد دخیل، وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران، نیز در این نشست که یکشنبه 2 اسفند برپا شد، حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه در ابتدا با اشاره به بخشی از فعالیت‌های بین‌الملل دانشگاه در حوزه جذب دانشجویان خارجی گفت: هم اکنون حدود 25 درصد از دانشجویان خارجی این دانشگاه از عراق هستند و کشورهای پاکستان و نیجریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران علاقمند به همکاری با دانشگاه‌های عراق به ویژه در حوزه آموزش، تبادل اساتید و دانشجویان و همچنین ایجاد شعبه بین‌الملل است.
معاون بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه پیش از این با برگزاری نشست‌ها و انجام مکاتبات با وزارتخانه‌های علوم و بهداشت عراق، ایجاد شعبه بین‌الملل دانشگاه را پیگیری کرده‌ایم، گفت: به دلایلی چون مشکلات داخلی این کشور تاکنون جواب مشخصی از مسئولان دریافت نکرده‌ایم.
دکتر عرب خردمند افزود: نگاه ما به عراق به عنوان یک کشور همسایه و البته برادر دینی است ضمن اینکه امیدواریم ارتباط موثر با دانشگاه‌های این کشور تداوم داشته باشد.
وی خطاب به استاندار استان واسط گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران علاقمند است اطلاعات بیشتری از دانشگاه‌های این استان داشته باشد ضمن اینکه نزدیکی واسط به ایران می‌تواند زمینه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی را به بیماران تسهیل کند.
استاندار واسط نیز ضمن قدردانی، از نیازمندی این استان به پزشکان عمومی، متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی و ارتباط موثر با دانشگاه‌های ایران خبر داد.
مالک خلف وادی همچنین بیان داشت: در مقوله درمان نیز در استان واسط با موارد خاصی روبرو هستیم که نیاز است بیماران را به بیمارستان‌های ایران ارجاع دهیم.
دکتر زاهده احمد دخیل نیز با اشاره به افزایش تعامل سفارت عراق با دانشگاه‌های مختلف ایرانی طی یک سال اخیر، گفت: دانشجویان عراقی تمایل بسیاری برای ادامه تحصیل در ایران دارند و ما نیز با تکیه بر تشابهات فرهنگی و دینی دو کشور از این جریان حمایت می‌کنیم.
وابسته فرهنگی سفارت عراق در ایران اضافه کرد: با تأکید مقامات عراقی به اهمیت تحصیل دانشجویان در دانشگاه‌هایی که زبان تدریس آن‌ها انگلیسی است، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و شیراز هدف اصلی ما برای تعاملات نزدیک‌تر قرار گرفته‌اند.
دکتر احمد دخیل همچنین در خصوص ایجاد شعبه بین‌الملل دانشگاه در عراق نیز به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: در حال حاضر قوانین کشور عراق اجازه ایجاد شعب دانشگاه‌های خارجی را نمی‌دهد که امیدواریم با پیگیری‌ها و انجام بررسی‌های بیشتر این شرایط تسهیل شود.
وی در پایان بر حمایت بیشتر از متقاضیان عراقی تأکید و سؤالاتی در خصوص نحوه اعطای بورسیه تحصیلی مطرح کرد.
دکتر رمزی رسول، معاون بین‌الملل وزارت بهداشت عراق نیز تصریح کرد: گسترش ارتباطات دو کشور در زمینه تبادل دانشجویان و اساتید و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت با تأکید بر جذب متقاضیان استان واسط از اهمیت بسزایی برای وزارت بهداشت عراق برخوردار است.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از بیماران در واسط به خدمات درمانی مناسبی دسترسی ندارند که امیدواریم فرصت حضور پزشکان و متخصصان ایرانی در این استان فراهم شود.
دکتر زبیدی نیز به تلاش برای حضور دانشجویان مستعد و توانمند عراقی جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و یادآور شد: این در حالی است که مناطق جنوبی و مرکزی عراق از وضعیت خوبی برخوردار نیستند و دانشگاه علوم پزشکی تهران باید در جذب دانشجویان، این مهم را مورد توجه قرار دهد.  
دکتر بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه نیز با اشاره به بازدید از دو دانشگاه در مرکز استان واسط خاطرنشان کرد: با ظرفیت‌های موجود در این استان به نظر می‌رسد، شرایط لازم برای آغاز همکاری‌های مشترک وجود دارد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در بخش نخست جمع‌بندی این نشست، پیشنهاد برگزاری دوره‌های تخصص و فوق تخصص برای جراحان و پزشکان فارغ‌التحصیل استان واسط را مطرح کرد.
دکتر نکوفر همچنین دانشکده داروسازی دانشگاه را به عنوان یکی از قوی‌ترین دانشکده‌های منطقه معرفی کرد و یادآور شد: اساتید و متخصصان متقاضی شرکت در دوره‌های کوتاه مدت داروسازی نیز می‌توانند با این دانشکده وارد تعامل شوند.
دکتر عرب خردمند در پایان با تأکید بر کیفیت بالای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: با توجه به این سطح کیفی، دانشجویان توانمند، مستعد و علاقمند به تحصیل، مشمول بورسیه تحصیلی می‌شوند.
معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین بر انجام نیازسنجی‌های لازم در استان واسط در حوزه‌های آموزش، بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در صورت مشخص شدن اولویت‌ها، زمینه‌های لازم برای برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و بلندمدت و ارائه خدمات درمانی فراهم خواهد شد./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 58314
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین