نود و نهمین نشست شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس و دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه برگزار شد.
نود و نهمین نشست شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس و دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که چهارشنبه 5 مهر 1402 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برپا شد، دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی، دکتر مهدیه سادات موسوی، دکتر محسن امینی، دکتر احمدرضا خاتونآبادی، دکتر شهرزاد غیاثوندیان، دکتر شعبان علیزاده، دکتر کاظم ندافی، دکتر محمدحسن جوانبخت، دکتر روجا رحیمی و دکتر حسین قنبری روسای دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، توانبخشی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، بهداشت، تغذیه و رژیمشناسی، طب ایرانی و فناوریهای نوین پزشکی و دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه نیز حضور داشتند.
نشست نود و نهم با طرح و تصویب پیشنهاد پرداخت کامل کمکهزینه فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور، قبل از انجام سفر و بر اساس ضوابط اداری، آغاز شد.
در ادامه، سه درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور، سه درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور، هشت درخواست سفر برنامهریزیشده خارج از کشور و 13 درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور مورد بررسی قرار گرفت و درمجموع 25 درخواست به تصویب رسید.
همچنین یک درخواست فرصت مطالعاتی ششماهه دانشجویی دانشکده دندانپزشکی در قالب برنامه کوتوتل و همکاری مشترک علمی با دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا اسپانیا(USC) طرح و تصویب شد.
پسازآن پیشنهاد معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر حمایت از برگزیدگان علمی جشنوارههای معتبر کشوری، برای حضور در همایش بینالمللی آموزش پزشکی در قالب سفر برنامهریزیشده مطرح شد که اعضا، ضمن تصویب کلیات موضوع، مقرر نمودند افراد معرفیشده از سوی معاونت آموزشی، پس از کسب تائید شورای بورس دانشگاه، امکان استفاده از امتیاز مذکور را داشته باشند.
در این نشست، دکتر سید هادی میرفضائلیان، عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی نیز به ارائه گزارش سفر علمی به کانادا در قالب فرصت مطالعاتی که از مصوبات پیشین شورای بورس دانشگاه بود؛ پرداخت.
دکتر میرفضائلیان ضمن بیان تجربیات حاصل از این سفر، از نتایج بررسی تفاوتها و شباهتهای درمان و آموزش پزشکی در مراکز آموزشی و درمانی ایران و کانادا، تغییر دیدگاههای خود ازآنچه شنیده بود تا آنچه مواجه شد، پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی تهران و مراکز درمانی دانشگاه در برخی از جنبههای علمی و درمانی و ارائه خدمت ازجمله پرونده الکترونیک سلامت در مقایسه با دانشکده پزشکی شهر اتاوا و مراکز آموزشی و بیمارستانی آن و همچنین مطابقت بسیاری از سرفصلهای آموزشی، درمانی و تشکیلاتی دانشگاه با دانشکده پزشکی شهر اتاوا خبر داد.
در این جلسه دکتر قناعتی، بر حفظ احترام و جایگاه اعضای هیئتعلمی دانشگاه در طی فرایندهای اداری اعزام به مأموریتهای آموزشی و فرصتهای مطالعاتی، تسهیل و تسریع در پرداختیهای مربوطه و استفاده از این فرصتها در چارچوب موازین قانونی با هدف پیشرفت علمی دانشگاه تأکید کرد.
ارسال نظر