• تاریخ انتشار : 1396/04/27 - 10:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 21
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گزارشی از تازه‌ترین بسترهای همکاری بین‌المللی دانشگاه در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با معرفی پروژه تبادلات بین‌المللی سال 2017 اراسموس پلاس با محوریت دانشگاه آلمریا اسپانیا و ارائه پیشنهاد اعطای گرنت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح دانشگاه‌های اتحادیه اروپا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در آغاز این نشست که شنبه 24 تیر برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه بررسی پروژه 2017 اراسموس پلاس در خصوص تبادلات بین‌المللی با محوریت دانشگاه آلمریا و طرح ایده اعطای گرنت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح دانشگاه‌های اتحادیه اروپا را موضوعات اصلی این جلسه از شورای مدیران اعلام کرد.
وی ادامه داد: با توجه به ارتباط این مباحث با مدیریت روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی دارد از دکتر نکوفر خواسته شد، توضیحات لازم در این باره را ارائه کند.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل نیز بیان داشت: آلمریا یکی از 9 دانشگاه اروپایی عضو پروژه مرحبا بود که دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه سه دانشگاه ایرانی دیگر نیز در آن مشارکت داشتند.
دکتر نکوفر افزود: با توجه به همکاری موفق دانشگاه‌های عضو و آشنایی با توانمندی‌های یکدیگر، مقوله تعریف پروژه‌ای دیگر در حوزه تبادلات بین‌المللی البته این بار با محوریت دانشگاه آلمریا (هماهنگ‌کننده اصلی پروژه) مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: این پروژه در زیرمجموعه برنامه اراسموس پلاس که مورد حمایت اتحادیه اروپا است، قرار دارد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با بیان اینکه پروژه مذکور با دریافت بودجه از اتحادیه اروپا به زودی کلید خواهد خورد، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای مشارکت در این پروژه اعلام کرده و به دنبال آن متن قراردادی از سوی آلمریا جهت بررسی و انعقاد ارسال شده است.
دکتر نکوفر همچنین به طرح دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا با عنوان Research Excellence Program USC/IRAN اشاره کرد و گفت: این دانشگاه به دنبال همکاری موفقی که با دانشگاه‌های ایرانی داشته است، با بودجه خود اقدام به تعریف و راه‌اندازی این طرح کرده است.
وی تصریح کرد: در قالب این برنامه به 30 نفر از محققان ایرانی که علاقمند به فعالیت تحقیقاتی با اساتید این دانشگاه باشند، بورسیه یک ماهه تعلق می‌گیرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاون بین‌الملل به بهره‌مندی تعدادی از اساتید دانشگاه در رشته‌های مختلف از این بورسیه خبر داد.
دکتر نکوفر با بیان اینکه برنامه دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا، زمینه ارائه پیشنهاد اعطای گرنت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح دانشگاه‌های اتحادیه اروپا توسط این مدیریت را به وجود آورد، اظهار داشت: هم اکنون در مرحله آماده سازی پروپوزال پیشنهاد مذکور هستیم.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل ادامه داد: موضوع اصلی طرح مورد نظر ایجاد فرصتی برای همکاری با محققان اروپایی در قالب حضور آن‌ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بازه زمانی دو تا چهار هفته است.
وی از تلاش برای آماده سای فرمی جهت ارائه درخواست آنلاین متقاضیان خبر داد و گفت: البته در این فرم باید مشخص شود که اساتید دانشگاه با درخواست محققان دانشگاه اسپانیایی موافقت و به منظور همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.
در ادامه، حاضران به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و معاون بین‌الملل دانشگاه ضمن موافقت با کلیات پیشنهاد مطرح‌شده بر لزوم تدوین شاخص‌ها و معیارهایی جهت اجرایی شدن این طرح تأکید کرد.
توضیح اینکه دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسن‌زاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر پورهاشمی، سرپرست کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی


  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 69603
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین