• تاریخ انتشار : 1402/08/13 - 13:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 348
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

کنگره بین‌المللی خدمات سلامت، با همکاری مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و سلیمان دمیرل ترکیه برگزار شد

دومین کنگره بین‌المللی "خدمات سلامت"، با همکاری علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به‌صورت مشترک، توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این کنگره بین‌المللی پنج‌شنبه 11 آبان 1402 (2 نوامبر 2023) به میزبانی دانشگاه سلیمان دمیرل، در شهر اسپارتا کشور ترکیه آغاز  به کار کرده و تا شنبه 13 آبان 1402 (4 اکتبر 2023) ادامه می‌یابد.
مراسم افتتاحیه دومین کنگره بین‌المللی خدمات سلامت، صبح پنج‌شنبه 11 آبان 1402 با حضور مدیران ارشد دانشگاه سلیمان دمیرل، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل و مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورهای ترکیه و قبرس شمالی، دکتر اردلان شریعت، رئیس اداره جذب و بازاریابی بین‌المللی معاونت بین‌الملل و عضو هیئت‌علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی، دکتر بهزاد محمدپور، عضو میز همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورهای ترکیه و قبرس شمالی و عضو هیئت‌علمی گروه قلب کودکان بیمارستان کودکان بهرامی و همچنین با حضور مهمانان داخلی و خارجی، اساتید و دانشجویان دانشگاه سلیمان دمیرل برگزار شد.
پس از مراسم افتتاحیه، برنامه‌های این کنفرانس به‌صورت هم‌زمان در پانل‌های مرتبط با حوزه سلامت و به‌صورت حضوری و آنلاین آغاز شد.
در پانل تاریخ پزشکی، دکتر زرگران، مدیر گروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه، به‌عنوان سخنران مدعو با موضوع "دستاوردهای مسلمانان در حوزه داروسازی در دوران تمدن طلایی اسلام (قرون ۹ الی ۱۳ میلادی)" سخنرانی کرد.
در این پانل، اساتیدی از کره جنوبی و لهستان نیز سخنرانی کردند.
به صورت همزمان در سالن موازی، دکتر شریعت با موضوع " ورزش از راه دور برای بیماران مبتلا به سندروم جراحی ناموفق کمر" و دکتر محمدپور با موضوع "بیماری‌های سیانوتیک مادرزادی قلب" به‌عنوان سخنران مدعو، سخنرانی کردند.
در ادامه پانل های تاریخ پزشکی نیز، کامران محلوجی و مه سیما عبدلی، دانشجویان دوره دکتری تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه، به‌صورت حضوری و حامد آهن‌سازان، نرگس تاجیک، مهنازالسادات مرتضوی و مریم محسنی، دیگر دانشجویان دوره دکتری تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه به همراه زهرا قهرمانی، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته تاریخ پزشکی و از کارشناسان معاونت بین‌الملل دانشگاه، به‌صورت آنلاین، به ارائه مقالات خود پرداختند.
کنگره بین‌المللی خدمات سلامت، پیش‌ازاین، چهار دوره به‌صورت ملی، توسط دانشگاه سلیمان دمیرل و در دو سال اخیر با هماهنگی‌های انجام‌شده و با هدف اجرای عملیاتی مفاد تفاهم‌نامه همکاری منعقدشده میان دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و سلیمان دمیرل ترکیه، به‌صورت یک برنامه مشترک بین‌المللی، در شهر اسپارتا ترکیه برگزارشده است.
 دربرگزاری این کنگره، دانشگاه علوم پزشکی تهران مشارکت علمی داشته و حمایت مالی آن نیز به عهده دانشگاه سلیمان دمیرل بوده است.
تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه در سال 1400 به امضای روسای دو دانشگاه رسید.
در حاشیه دومین روز از این کنگره (جمعه 12 آبان 1402)، نمایندگان دانشگاه در دو گروه به بازدید از مراکز درمانی دانشگاه سلیمان دمیرل و مذاکره با مسئولان این دانشگاه در حوزه‌های تخصصی خود پرداختند.
دکتر محمدپور، با همراهی دکتر محمود کسکین، متخصص قلب کودکان بیمارستان دانشگاهی دانشگاه سلیمان دمیرل، از بخش‌های پلی کلینیک، NICU  و PICU این بیمارستان بازدید کرد.
دکتر زرگران نیز در جلسه‌ای با مدیر گروه تاریخ پزشکی دانشگاه سلیمان دمیرل، نقشه راه همکاری‌های مرتبط با حوزه تاریخ پزشکی را بررسی و پس‌ازآن با همراهی مسئولان دانشکده پزشکی دانشگاه سلیمان دمیرل، از این دانشکده بازدید کرد.
در بعدازظهر همان روز، نشستی با حضور مدیر توسعه امور بین‌الملل دانشگاه و هیئت همراه ایرانی با مدیران ارشد دانشگاه سلیمان دمیرل متشکل از دکتر نیهات آییلدیز، معاون آموزشی، دکتر عالیم کوشیار، معاون درمان، دکتر کنات گوله، معاون رئیس دانشکده پزشکی، دکتر فؤاد اینچه، مدیر گروه تاریخ پزشکی دانشگاه سلیمان دمیرل و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه، با هدف بررسی موضوعات همکاری‌های مشترک این دو دانشگاه، راهکارهای اجرایی آن‌ها و رفع موانع و چالش‌های اجرای توافقات، برگزار شد.
نمایندگان دانشگاه و مدیران ارشد دانشگاه سلیمان دمیرل، طی این نشست در موضوعات انجام و تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه‌های مختلف، برگزاری دو کارگاه علمی با موضوع سلامت از راه دور و تاریخ پزشکی، تبادل دانشجو و راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته تاریخ پزشکی با کمک دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه سلیمان دمیرل، برای همکاری مشترک به توافق رسیدند.
در ادامه این جلسه، اعضای هیئت‌علمی اعزامی دانشگاه، از آزمایشگاه مرکزی و مرکز تحول و پیشرفت دانشگاه سلیمان دمیرل بازدید کردند.
پس‌ازآن، جلسه‌ای برای راهنمایی چگونگی نگارش طرح‌های اراسموس پلاس، با حضور  نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و اساتید دانشگاه سلیمان دمیرل با مسئول طرح‌های اراسموس پلاس دانشگاه سلیمان دمیرل در حوزه مدیریت بین‌الملل این دانشگاه، برگزار شد و حاضران در این نشست به تبادل تجربیات پرداختند.
در پایان جلسات و بازدیدهای روز دوم کنگره، نشست جمع‌بندی و تدوین نقشه راه همکاری در حوزه تاریخ پزشکی با حضور مدیران گروه تاریخ پزشکی هر دو دانشگاه برگزار شد.
ضمن برگزاری این رویدادها و جلسات و در پایان این رویداد بین المللی، مدیر گروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: همکاری‌های دو دانشگاه در حوزه تاریخ پزشکی گسترش پیداکرده و به پروژه‌های علمی مشترکی رسیده که یک مورد از آن، چاپ مقاله مشترک در موضوع " تاریخ جراحی" در مجله جراحی بلژیک است و مقالات و پروژه‌های دیگری نیز در دست نگارش و انجام است.
دکتر زرگران استفاده از ظرفیت اراسموس پلاس برای تأمین بودجه طرح‌های تحقیقاتی از محل اعتبارات اتحادیه اروپا و از طریق همکاری با دانشگاه سلیمان دمیرل را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: نخستین پروژه مشترک از این مسیر، میان گروه‌های تاریخ پزشکی این دو دانشگاه در حال تدوین می‌باشد.
مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با کشورهای ترکیه و قبرس شمالی، ضمن اشاره به بازدید سه‌روزه گروهی از مسئولان دانشگاه سلیمان دمیرل (متشکل از دکتر عالیم کوشیار، رئیس وقت دانشکده پزشکی، دکتر کانات گوله، معاون دانشکده پزشکی و دکتر فؤاد اینچه، مدیر گروه تاریخ پزشکی) از دانشگاه علوم پزشکی تهران در خردادماه 1402، حضور دانشجویان این دانشگاه در مدرسه‌های تابستانی 2022 و 2023 دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهریورماه سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، برگزاری دو کنفرانس آنلاین مشترک با دانشکده طب ایرانی دانشگاه و نخستین برنامه تبادل دانشجو با بازدید دو تن از دانشجویان تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاه سلیمان دمیرل در تابستان 1402، درباره روند اجرایی تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه این دو دانشگاه ابراز امیدواری کرد و افزود: اجرای عملیاتی تفاهم‌نامه‌های همکاری مسیر خوبی را در پیش‌گرفته است و امیدواریم که این همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و دیگر موضوعات همکاری، اتفاقات و پیامدهای خوبی را در مسیر تعاملات دو دانشگاه رقم بزند.
دانشگاه سلیمان دمیرل، دومین دانشگاه بزرگ ترکیه از نظر تعداد دانشجو است که در سال 1992 در شهر اسپارتا ترکیه تأسیس شد.
این دانشگاه دارای دو پردیس اصلی، 19 دانشکده، 6 پژوهشکده تحصیلات تکمیلی، 3 مدرسه عالی، 4 مدرسه حرفه‌ای و 6 مرکز تحقیقاتی است و بیش از دو هزار و 162 عضو هیئت‌علمی و 86 هزار دانشجو دارد.
دانشگاه سلیمان دمیرل در برنامه‌ اراسموس به‌منظور تبادل استادان و دانشجویان با مطرح‌ترین دانشگاه‌های جهان، شرکت می‌کند و عضوی از اتحادیه‌ی دانشگاه‌های اروپایی است.
 
  • گروه خبری : رویدادها و اطلاعیه های معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 250393
الهام رضازاده
تهیه کننده:

الهام رضازاده

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین