• تاریخ انتشار : 1402/03/31 - 09:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی با حضور معاون محترم آموزشی وزیر بهداشت و اساتید و کارشناسان حوزه بین الملل کلان منطقه یک برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه این کارگاه با سخنرانی دکتر غلامی و خیر مقدم گویی به شرکت کنندگان این کارگاه آغاز شد.

 دکتر غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم آغازین کارگاه بین‌المللی سازی آموزش پزشکی ویژه دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی سلامت کشور ضمن پاسداشت یاد و خاطره  ۱۷ شهید مدافع سلامت مازندران و۳۰ شهید کلان منطقه یک کشور، با اشاره به شکل گیری این کلان منطقه در سال ۱۳۹۴ و آغاز وفاق میان ۶ دانشگاه عضو، گفت: حوزه های کاری مشترک در کلان منطقه در بخش های آموزش و درمان و سایر بخش‌ها به خوبی پیش می‌رود.

در ادامه دکتر شعبانی ضمن خوش امد گویی و تشکر از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به بیان اهداف و سر فصل های این کارگاه پرداختند.

دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری در حال برگزاری است؛ گفت: بحث بین المللی بحث کوچکی در آموزش نیست و خوشبختانه کیفیت آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد افتخار ما است.

وی با اظهار اینکه پیشرفت‌های پزشکی امروز یکی از دستاوردهای انقلاب است که حاصل تلاش بسیاری از پزشکان و اساتید است، خاطرنشان کرد: بین المللی سازی صرفا به معنای گرفتن دانشجوی خارجی نیست و خیلی فراتر از این تصور است.

دکتر باقری فرد مطرح کرد: دیپلماسی علمی یک فن است و باید تمامی دانشگاه‌های ما آن را بلد باشد و نیاز داریم به افرادی که در این حوزه متخصص باشند.

وی با بیان اینکه  یکی از ابزارهای استاندارد سازی، اعتباربخشی است و باید با اعتبار بخشی آن را نشان دهیم، تاکید کرد: ما بدنبال برنامه اعتباربخشی موسسه‌ای هستیم تا این استاندارد را از یک مرکز بین‌المللی دریافت کنیم و دانشجویان خارجی قطعا در انتخاب به این گزینه و تاییدیه بین‌المللی توجه می‌کنند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به حضور بیش از ۷ هزار دانشجوی خارجی در کشور، خواستار تداوم و استمرار برگزاری کارگاه آموزشی بین‌المللی سازی در سایر دانشگاه‌های کلان منطقه کشور و توجه به رشد و ارتقای کیفیت آموزشی شد.

پس از بخش افتتاحیه پنل اهمیت بین الللی سازی آموزش عالی در کلان منطقه 1 به ریاست دکتر حسن زاده آغاز گردید.

در ابتدای این پنل دکتر آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارائه تصویر کلی از بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی پرداختند.

در ادامه دکتر قاسمپوری معاون آموزشی دانشگاه مازندران گزارشی از وضعیت دانشگاه های کلان منطقه یک ارائه نمودند.دکتر شعبانی سخنرانی خود را به مبحث اهمیت EducationIran  در توسعه فعالیت های بین المللی دانشگاه ها اختصاص دادند و در پایان پنل دکتر حسن زاده به بررسی عملکرد دانشگاه های کلان منطقه پرداختند و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

بخش بعدی کارگاه بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی با تماس ویدیو کنفرانسی با دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع دیپلماسی علمی آموزشی برگزار شد.

در ادامه این کارگاه ، پنل همکاری های مشترک آموزشی در عرصه بین الملل به مدیریت دکتر حسن زاده آغاز گردید و در ادامه موضوع آیین نامه‌ها و ملاحظات آموزش دانشجویان از پذیرش تا فارغ‌التحصیلی  با ارتباط ویدیو کنفرانسی توسط دکتر سیدمهدی رضایت معاون آموزشی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه گردید.

پنل آموزشی با سخنرانی آقای علی صیادی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه یافت و مبحث همکاری های دوجانبه و چند جانبه ارائه گردید.

در ادامه کارگاه مبحث جذب دانشجویان بین الملل و طراحی دوره های کوتاه مدت و بلند مدت بین المللی توسط دکتر آرمان زرگران تدریس و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

آقای دکتر حسن زاده سخنرانی خود را با سوالی مبنی بر تفاوت برخی مدارک آغاز نمودند و در ادامه سخنان خود به استاندارد سازی کوریکولوم آموزشی پرداختند.

روز اول کارگاه بین المللی سازی با سخنرانی دکتر شعبانی و دکتر نمازی در خصوص وضعیت دانشگاه های کلان منطقه یک در پورتال EducationIran  و پاسخگویی با سوالات شرکت کنندگان به پایان رسید.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 243503
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین