• تاریخ انتشار : 1395/10/29 - 16:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 17
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با ارائه گزارش حضور نماینده دانشگاه در سومین مجمع مدرسه تابستانی

پیشنهاد تدوین پروتکل مدارس تابستانی در شورای مدیران معاونت بین الملل بررسی شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش‌های مدرسه تابستانی (Summer School) دانشکده بهداشت و حضور کارشناس بین‌الملل این دانشکده در سومین مجمع مدرسه تابستانی به میزبانی کشور هندوستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در آغاز این نشست که شنبه 25 دی برپا شد، دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت گفت: این دانشکده با همکاری موسسه بیماری‌های گرمسیری برنهارد ناخت، موسسه فناوری آلمان، دانشگاه هامبورگ، معاونت بین‌الملل دانشگاه و معاونت بهداشت وزارت بهداشت مرداد و شهریورماه سال جاری اقدام به برگزاری مدرسه تابستانی اپیدمیولوژی کرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه مذکور به مدت سه هفته و با حضور 10 مدرس آلمانی و 10 مدرس از دانشکده بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: 25 متقاضی از دانشجویان خارجی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و همچنین از معاونت بهداشت وزارت بهداشت در این دوره شرکت کردند.
معاون بین الملل دانشکده بهداشت افزود: ارتقا دانش، مهارت و عملکرد شرکت‌کنندگان در حیطه اپیدمیولوژی میدانی شامل شناخت، کنترل و نظارت بر بیماری‌ها به عنوان هدف اصلی برگزاری این مدرسه تابستانی تعریف شده بود.
وی با بیان اینکه معاونت بین‌الملل دانشکده بهداشت ارزیابی روزانه‌ای را در طول برگزاری مدرسه تابستانی اپیدمیولوژی انجام داده است، گفت: در این مسیر تلاش شد نقاط ضعف و قوتی که در اجرای این برنامه وجود داشته است، مورد ارزیابی قرار گیرد.
دکتر تکیان از برگزاری دومین مدرسه تابستانی این دانشکده در تابستان 1396 خبر داد و بیان داشت: با توجه به بازخوردهایی که دریافت کرده‌ایم برنامه سال آینده در تهران و روستای اکنلوی همدان اجرایی خواهد شد.
در ادامه، دکتر شعبانی با اشاره به اینکه دو سال پیش تعدادی از کارشناسان معاونت بین‌الملل در اولین مجمع مدرسه تابستانی شرکت کردند، افزود: به دنبال ارسال دعوتنامه سومین دوره این برنامه با توجه به سابقه دانشکده بهداشت در برگزاری مدرسه تابستانی، تصمیم به شرکت کارشناس بین‌الملل این دانشکده گرفته شد.
بایرامی، کارشناس بین‌الملل دانشکده بهداشت نیز با بیان اینکه سومین مجمع مدرسه تابستانی دسامبر 2016 در شهر چنای هندوستان برگزار شد، افزود: 224 نفر از 124 انستیتو و دانشگاه در این گردهمایی که به مدت پنج روز برپا شد، حضور  داشتند.
وی ادامه داد: QS این برنامه را که از سطح کیفی و نظم مناسبی برخوردار بود با همکاری دانشگاه VIP هندوستان برگزار کرد.
کارشناس بین‌الملل دانشکده بهداشت هدف از برپایی مجمع مدرسه تابستانی را ایجاد شبکه‌ای بین مجموعه‌ها و دانشگاه‌ها به منظور تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری دوره‌های مشترک عنوان کرد و گفت: در سومین مجمع مدرسه تابستانی در کنار امکان سخنرانی تعدادی از شرکت‌کنندگان، فرصت معرفی دانشگاه‌های علاقه‌مند از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران و ظرفیت‌های آن فراهم شد.
وی در ادامه به تشریح تجربیات کسب‌شده از سومین مجمع مدرسه تابستانی پرداخت و افزود: به نظر می‌رسد در گام اول حمایت مجموعه مدیریتی دانشگاه‌ها و مؤسسات از این برنامه‌ها و اختصاص بودجه‌ای مشخص از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
بایرامی تصریح کرد: با توجه به تجربیات این کنفرانس پیش از برگزاری Summer School سال آینده دانشکده بهداشت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسب حائز اهمیت است ضمن اینکه باید وب‌سایت ویژه‌ای برای این گردهمایی طراحی و پیاده‌سازی شود.
کارشناس بین‌الملل دانشکده بهداشت همچنین پیشنهاد طراحی پوستر، تبلیغات مناسب در وب‌سایت‌های بین‌المللی، تعیین هزینه شرکت در مدرسه تابستانی، تسهیلات ویزا و اقامت شرکت‌کنندگان و خدمات بهداشتی و درمانی را نیز مطرح کرد.
دکتر تکیان نیز با قدردانی از حمایت‌های معاونت بین‌الملل برای حضور کارشناس این معاونت در سومین مجمع مدرسه تابستانی پیشنهاد ایجاد دپارتمانی مشخص برای مدرسه‌های تابستانی را مطرح کرد.
معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت تدوین پروتکل کلی مدارس تابستانی با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه را نیز پیشنهاد و در راستای انتقال تجربیات کارشناس این معاونت به دانشکده‌ها نیز اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین از معاونت بین‌الملل دانشگاه خواست در راستای برگزاری پربارتر مدرسه تابستانی اپیدمیولوژی برای سال آینده حمایت‌های لازم را به عمل آورد.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه آغاز کارهای نو در تمامی مجموعه‌ها با دشواری همراه است، گفت: لزوم همکاری بیشتر دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی در این مسیر احساس می‌شود ضمن اینکه استفاده از امکانات و فضاهای موجود باید در دستور کار قرار گیرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: در خصوص فراهم کردن زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سایت مورد نظر معاونت بین‌الملل دانشکده بهداشت برای مدرسه تابستانی سال آینده، معاونت بین‌الملل دانشگاه حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد.
دکتر عرب خردمند همچنین موافقت خود را با تدوین پروتکل مدارس تابستانی اعلام کرد و افزود: تأمین منابع انسانی مورد نیاز، برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و  بودجه از جمله مواردی است که باید در این پروتکل دیده شود.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مسأله در برگزاری مدارس تابستانی جذب دانشجویان خارجی از دانشگاه‌های مختلف است، بیان داشت: همچنین کیفیت محتوایی مدارس تابستانی باید به گونه‌ای باشد که مشتری‌های بین‌المللی را جذب کنند.
معاون بین‌الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: این رویکرد سبب می‌شود منابع مورد نیاز برای برگزاری مدارس تابستانی تا حد زیادی تأمین شود.
در پایان حاضران نقطه نظرات خود را مطرح کردند و مقرر شد طی نشستی با معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها، موضوع تدوین پروتکل مدارس تابستانی مطرح و مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
توضیح این که دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و بایرامی، کارشناس بین‌الملل دانشکده بهداشت در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت,دستاوردهای معاونت بین الملل
  • کد خبر : 65630
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین