• تاریخ انتشار : 1403/08/07 - 12:37

پیام تسلیت معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت پدر دکتر سید مهدی رضایت

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی ضایعه اندوهناک درگذشت پدر دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در پی درگذشت پدر دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه این مصیبت را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است:

وبشّر الصّابرین الّذین إذا أصابتْهمْ مصیبهٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون
گاهی، گفتن از درد، بیشتر از درد، دردناک است ...

استاد ارجمند و عزیز جناب آقای دکتر سید مهدی رضایت
معاون محترم آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران
خبر درگذشت پدر بزرگوارتان، همه خانواده بین‌الملل دانشگاه از مدیران و معاونان و دانشجویان تا همکاران مجموعه را متأثر و متألم کرد.
و دیدن غبار غم در چهره صبور و پدرانه شما، قلبمان را آکنده از درد و اندوه ساخت.
ضمن عرض تسلیت به محضر حضرتعالی و خانواده ارجمندتان، برایتان صبر و قرار بر این مصیبت و برای آن بزرگمرد ازدست‌رفته که میراث گرانقدر و ماندگاری چون شما را برای ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران و حتی برای جامعه علمی و دانشگاهی کشور به یادگار گذاشت؛ آمرزش، آرامش و علو درجات مسئلت داریم.
     دکتر محمدحسین آیتی
معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران