با حمایت معاونت بینالملل و از محل منابع بینالمللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران
پروژه بازسازی ساختمان معاونت آموزشی بیمارستان شریعتی به بهرهبرداری رسید
پروژه طبقه همکف ساختمان معاونت آموزشی بیمارستان شریعتی مشتمل بر سالن کنفرانس 50 نفره و کلاس درس 60 نفره که با حمایت معاونت بینالملل و از محل منابع بینالمللی سازی دانشگاه بازسازی شده، افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت بینالملل، در مراسم افتتاحیه این پروژه که یکشنبه 4 آذر 1403 برگزار شد، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر محمدحسین پورغریب، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل و سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر سید رضا حسینی سده، مشاور اجرایی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر سید محمود سجادی، دکتر محمد عبدالهی و دکتر مرجان یغمایی، معاونان آموزشی، درمان و بینالملل بیمارستان شریعتی و جمعی از اعضای هیأتعلمی و کارکنان این مجموعه و نمایندگانی از شرکت ارکید فارمد (سینا ژن) حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جمشیدی ضمن خیرمقدم به معاون بینالملل دانشگاه، ایجاد کلاسهای درس را یکی از نیازهای جدی بیمارستانهای آموزشی دانشگاه دانست و گفت: افزایش جذب دانشجو به ویژه دانشجویان خارجی که به همت معاونت بینالملل دانشگاه محقق شده، نیاز به توسعه فضاهای آموزشی را بیش از گذشته ایجاد کرده است.
رئیس بیمارستان شریعتی اقدامات انجام شده در مسیر بینالمللی سازی و جذب دانشجویان خارجی را بزرگ و ارزشمند توصیف و از معاونت بینالملل دانشگاه برای تأمین بودجه بازسازی ساختمان معاونت آموزشی بیمارستان قدردانی کرد.
وی اظهار داشت: این فضا قبلاً در اختیار یکی از بانکهای کشور بود که سالن کنفرانس 50 نفره و کلاس درس 63 نفره در آن احداث و با حمایت شرکت سینا ژن، تجهیز شده است.
دکتر جمشیدی اظهار امیدواری کرد که با امکانات جدید بتوان خدمات بهتری را به دانشجویان ایرانی و بینالمللی دانشگاه ارائه کرد.
سپس معاون بینالملل دانشگاه با ابراز خرسندی از حضور در این جمع و بهرهبرداری از فضای آموزشی جدید بیمارستان شریعتی، بیان داشت: بیمارستان شریعتی یکی از مراکز آموزشی و درمانی بسیار کلیدی و ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی تهران است و نقش مهمی را در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهر، استان تهران و دیگر نقاط کشور ایفا میکند. همچنین اهمیت این مجموعه در عرصه آموزش دانشجویان ایرانی و بینالملل مقاطع Undergraduate و Postgraduate قابل توجه و چشمگیر است.
دکتر آیتی تصریح کرد: از زمان آغاز ریاست دکتر جمشیدی، خوشبختانه شاهد رشد و توسعه بیمارستان شریعتی با شیب تندتری هستیم و از آنجا که ایشان مورد وثوق و اعتماد جامعه پزشکی و خیرین هستند، اتفاقات خوبی در این بیمارستان رخ داده که جای خوشحالی دارد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان شریعتی طی سالهای اخیر در تربیت دانشجویان بینالملل دانشگاه بسیار مؤثر عمل کرده است، گفت: ارزیابیها حاکی از رضایت دانشجویان بینالمللی از کیفیت آموزشی این مجموعه است.
دکتر آیتی با بیان اینکه سیاستگذاریهای یک دهه اخیر دانشگاه در حوزه بینالملل دستاوردهای خوبی به همراه داشته است، و اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و 400 دانشجوی بینالمللی از 51 کشور جهان در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل هستند که یک هزار و 200 نفر از آنها در تهران و حدود 200 نفر در شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل آموزش خود را سپری میکنند.
وی به تحصیل 570 دانشجو در پنج رشته در شعبه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا (دانشگاه سبطین) اشاره کرد و افزود: حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه آورده فرهنگی و تمدنی برای کشورمان به همراه دارد. این دانشجویان به عنوان سفیران ایران، زمینه توسعه همکاریهای بینالمللی را فراهم خواهند کرد.
معاون بینالملل دانشگاه با بیان اینکه تمام تلاش ما بر حفظ ارتباطات با فارغالتحصیلان بینالمللی است، اظهار داشت: یکی از سیاستهای جذب دانشجو در جهان، استفاده از پتانسیل دیپلماسی علمی برای کسب قدرت نرم در کشورهای مختلف است بنابراین با حفظ ارتباطات خود، در تلاش برای گسترش روابط بینالملل دانشگاه هستیم.
دکتر آیتی همچنین فعالیت در عرصه جذب دانشجویان بینالمللی را زمینهساز گسترش زبان فارسی در سایر کشورها دانست و گفت: تمامی دانشجویان خارجی دانشگاه تحت آموزش زبان فارسی قرار میگیرند که بدون شک موجب توسعه این زبان خواهد داشت. بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین، فرانسه و آلمان بورسیههای بسیار خوبی را برای گسترش زبان خود اعطا میکنند اما ما در کنار دریافت شهریه از دانشجویان، ضمن آموزش پزشکی، زبان فارسی را نیز به آنها میآموزیم.
وی با اشاره به اینکه ارزآوری دلاری حاصل از جذب دانشجویان بینالملل از دیگر منافع فعالیت در این عرصه است، افزود: طبق سیاستگذاریهای انجام شده آورده مالی دانشگاه از جذب دانشجویان خارجی از 3 میلیون و 200 هزار دلار در سال 1400 به 5 میلیون و 200 هزار در سال 1403 رسیده است.
معاون بینالملل دانشگاه اضافه کرد: در شرایط اقتصادی فعلی و تحریمهای ظالمانه، ارزآوری دلاری تأثیر زیادی در محاسبات اقتصادی کشور دارد. هر یک دلار حاصل از ورود گردشگر به میزان پنج دلار در تولید ناخالص داخلی تأثیر دارد. دانشجویان بینالملل در واقع گردشگرانی هستند که 4 تا 7 سال در کشور ما حضور دارند و تمامی هزینههای خود را به دلار پرداخت میکنند بنابراین منافع بسیار خوبی برای کشور خواهند داشت.
دکتر آیتی در پایان از زحمات دکتر پورغریب، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل در این مسیر تشکر کرد و یادآور شد: معاونت بینالملل دانشگاه از محل منابع بینالمللی سازی فعالیتهای مشابهی را در دیگر واحدهای دانشگاه از جمله دانشکدههای دندانپزشکی، پیراپزشکی، توانبخشی، پرستاری و مامایی، داروسازی و فناوریهای نوین پزشکی انجام داده است.
در ادامه، دکتر پورغریب نیز گفت: حضور در معاونت بینالملل و فعالیت در امور اجرایی، فرصتی برای حمایت از واحدهای زیرمجموعه دانشگاه در بحث راهاندازی و یا بازسازی و تجهیز فضاهای مختلف فراهم کرد که امروز شاهد افتتاح یکی از آنها هستیم.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه همچنین با اشاره به برنامه جدید این معاونت در بیمارستانها، گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه درصدد توجه بیشتر به حوزه بیمارستانی است تا با ایجاد همافزایی با روسای بیمارستانها، چالشها و مسائل دانشجویی در این فضاها را به حداقل ممکن کاهش دهد.
دکتر پورغریب از حمایتهای معاون بینالملل دانشگاه و شرکت سیناژن در پروژه بازسازی طبقه همکف معاونت آموزشی بیمارستان شریعتی و تجهیز آن قدردانی کرد.
در بخش پایانی این نشست درخواست تجهیز کتابخانه و بازسازی اسکیل لب بیمارستان شریعتی توسط دکتر سجادی، معاون آموزشی بیمارستان مطرح و مقرر شد با ارائه طرحهای آنها، بررسی بیشتری توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت بینالملل دانشگاه صورت گیرد.
همچنین دکتر یغمایی، معاون بینالملل بیمارستان شریعتی پیشنهاد انجام پروژه چندزبانه تاریخ شفاهی این بیمارستان با همکاری معاونت بینالملل دانشگاه (به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس این مجموعه) را مطرح کرد.
ارسال نظر