• تاریخ انتشار : 1403/02/29 - 15:35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی کلیات بیوتکنولوژی و کاربرد آن در علوم پزشکی، برای دانشگاه خاتم‌النبیین افغانستان برگزار شد

میز همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور افغانستان، به درخواست دانشکده پزشکی دانشگاه خاتم‌النبیین افغانستان، وبینار آموزشی کلیات بیوتکنولوژی و کاربرد آن در علوم پزشکی را با همکاری دکتر سحر تهرانی، استاد مدعو دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این وبینار با همکاری دکتر سحر تهرانی، استاد پسادکتری حوزه اپی ژنتیک دانشگاه آکسفورد و استاد مدعو دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 در بستر زوم برگزار شد.
این برنامه آموزشی در پی اجرای عملیاتی مفاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور افغانستان برگزار شد؛ و با استقبال دانشجویان پزشکی و علوم آزمایشگاهی، اساتید و مسئولان دانشگاه خاتم النبیین همراه بود.
حسین خدامرادی، کارشناس امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دبیر اجرائی میز همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی عالی کشور افغانستان نیز در این جلسه حضور داشت.