• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 10:19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هفتاد و یکمین آزمون جامع علوم پایه پزشکی در شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

هفتاد و یکمین آزمون جامع علوم پایه پزشکی همزمان با سایر دانشگاه‌های کشور در شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شعبه کیش پردیس بین‌الملل، بیش از 20 دانشجوی بین الملل (هفت دانشجوی پسر و 14 دانشجوی دختر) در این آزمون که پنجشنبه 8 شهریور 1403 برگزار شد، شرکت کردند.
هفتاد و یکمین آزمون جامع علوم پایه پزشکی به همت شعبه کیش و با حضور نمایندگانی از معاونت آموزشی و حراست دانشگاه مطابق با تمامی استانداردهای مربوطه برگزار شد.
آزمون جامع علوم پایه هر ساله در دو نوبت (شهریور و اسفندماه) به صورت هم‌زمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
پذیرفته شدگان در این آزمون برای ادامه تحصیل و حضور در دوره بالینی به تهران منتقل می‌شوند.
تهیه خبر: معصومه پوررجب
تنظیم: مهناز وحیدی