نشست همفکری اعضای اتاق همکاریهای علمی ایران با آمریکای شمالی با تشریح جدیدترین برنامههای این اتاق همکاری برگزار شد
دومین نشست همفکری اعضای اتاق همکاریهای علمی ایران با آمریکای شمالی در سال جاری در معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 24 آذر 1403 برگزار شد، دکتر خسرو سهرابی، مشاور معاون بینالملل دانشگاه، دکتر مرجان یغمایی، دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران با آمریکای شمالی، دکتر سید نصرالله طباطبائی شفیعی و دکتر امیررضا رادمرد، اعضای این اتاق همکاری، دکتر مهرشاد عباسی، عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی، دکتر امیر راعی دهقی و دکتر عاطفه صفار شاهرودی، اعضای هیأتعلمی دانشکده دندانپزشکی، دکتر مرضیه حسن پور، عضو هیأتعلمی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر لیلا امیدی، عضو هیأتعلمی دانشکده بهداشت، مریم صابری پور، کارشناس مسئول روابط بینالملل معاونت بینالملل و بهنام ایزدیار، کارشناس روابط بینالملل معاونت بینالملل و دبیر اجرایی این اتاق همکاری حضور داشتند.
در آغاز، دکتر یغمایی توضیحاتی در خصوص اتاق همکاریهای علمی آمریکای شمالی و فعالیتها و اقدامات آن ارائه کرد و از اجرای برنامه جدید International Ground Round خبر داد.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران با آمریکای شمالی تصریح کرد: این برنامه در دانشگاههای معتبر آمریکا در حال اجرا است و طی آن با افراد دارای تخصصهای چندرشته ای (Multidisciplinary) ارتباط برقرار میشود و در مورد یک بیماری خاص بحث و تبادلنظر صورت میگیرد.
وی افزود: با الگوبرداری از این دانشگاهها، برنامه International Ground Round ابتدا در رشته تخصصی هماتولوژی و بعد آنکولوژی اجرا و موارد خاص و نحوه درمان آنها مطرح شد.
دکتر یغمایی همچنین به بیان نکاتی در خصوص راهاندازی پایگاه اطلاعاتی اساتید ایرانی متخصص حوزههای علوم پزشکی و پیراپزشکی شاغل در صد دانشگاه برتر آمریکای شمالی پرداخت و افزود: دکتر رادمرد، عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی، دکتر طباطبائی شفیعی، معاون بینالملل دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و دکتر مقدم از اساتید حوزه پزشکی ورزشی نقش مؤثری در ایجاد این پایگاه اطلاعاتی داشتهاند.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران با آمریکای شمالی بیان داشت: گردآوری و تکمیل اطلاعات اساتید متخصص ایرانی یک سال به طول انجامید و پس از آن با تهیه فرمی از علاقهمندان به همکاری با این اساتید خواسته شد برنامههای خود را ارائه تا اتاق همکاریهای علمی آمریکای شمالی نیز بتواند این مسیر را تسهیل کند.
سپس ایزدیار، دبیر اجرایی اتاق همکاریهای علمی آمریکای شمالی بیان داشت: اطلاعات درج شده در این پایگاه اطلاعاتی که مربوط به حدود یک هزار و صد متخصص ایرانی حوزههای علوم پزشکی و پیراپزشکی است، از سایت یکصد دانشگاه برتر آمریکا گردآوری شده و به صورت مستمر بهروزرسانی میشود.
در ادامه، دکتر سهرابی نیز نقش میزها و اتاقهای همکاری علمی دانشگاه با کشورهای هدف را تشریح و بر اهمیت همراستا بودن آنها با معاونتهای بینالملل دانشکدهها تأکید کرد.
همچنین اعضای حاضر در جلسه نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود چون تعیین یا تبیین اهداف قابلدسترس برای اتاق همکاری، لزوم شبکهسازی برای همکاریهای مشترک، تعریف مشوقهایی برای تعامل بیشتر اساتید ایرانی و غیرایرانی مقیم خارج از کشور، معرفی اساتید جدید برای درج در پایگاه اطلاعاتی، تعمیم پایگاه اطلاعاتی به متخصصان آمریکایی، شناسایی اساتید برجسته گروههای آموزشی با هدف واگذاری بخشهای مختلف از برنامههای آنلاین اتاق همکاریهای آمریکا به آنها و برگزاری کارگاههای آموزشی و انتقال تجارب را مطرح کردند.
در پایان دکتر یغمایی با تکیه بر نظرات حاضران، پیشنهاد مکتوب کردن دیدگاههای اعضا و اجرای برخی از آنها در گروههای مرتبط با اعضای اتاق همکاریهای علمی آمریکای شمالی به صورت پایلوت را مطرح کرد.
ارسال نظر