نشست مشترک وزیر کنسولی سفارت نیجریه در ایران و مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل برگزار شد
نشست مشترک وزیر کنسولی سفارت نیجریه در ایران و مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل با هدف معرفی فعالیتها و اقدامات بینالمللی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، یزدانی، مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بینالملل نیز در این نشست که دوشنبه 19 بهمن برپا شد، حضور داشت.
در ابتدا، دکتر شعبانی به شروع فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1934 با راهاندازی دانشکده پزشکی اشاره و توضیحاتی در خصوص جدایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران ارائه کرد.
مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل تصریح کرد: در حال حاضر تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشغول به فعالیت هستند.
وی به معرفی 12 دانشکده زیرمجموعه دانشگاه پرداخت و تعداد دانشجویان و اعضای هیأتعلمی را به ترتیب بیش از 15 هزار و یک هزار و 600 نفر اعلام کرد.
مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل تصریح کرد: سیستم جذب دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 2011 دچار تحولاتی شده که نتیجه آن ارسال درخواست 12 هزار متقاضی از 108 کشور جهان برای تحصیل در این دانشگاه است.
دکتر شعبانی ادامه داد: از مجموع این متقاضیان پس از انجام بررسیهای کارشناسی در دانشکدهها و کمیته پذیرش دانشجویان خارجی تاکنون 384 نفر جذب شدهاند.
وی با بیان اینکه غرب آفریقا یکی از مناطق هدف دانشگاه برای جذب دانشجویان خارجی است، گفت: در حال حاضر بیشترین تعداد دانشجویان آفریقایی دانشگاه علوم پزشکی تهران از کشور نیجریه هستند.
مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل با اشاره به برنامه روز بینالملل دانشگاه که هر ساله 5 مارس برگزار میشود، حضور و فعالیت دانشجویان نیجریهای در این مراسم را چشمگیر عنوان کرد.
در ادامه، Kasim Muhammad، وزیر کنسولی سفارت نیجریه نیز ضمن قدرانی از برگزاری این نشست، میزان رضایت دانشجویان نیجریهای از تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را قابل توجه توصیف کرد.
وی با ابراز علاقمندی برای همکاری میان سفارت نیجریه در ایران با دانشگاه علوم پزشکی تهران، سؤالاتی در خصوص تسهیلات دانشگاه به دانشجویان خارجی، معیارهای ارائه بورس تحصیلی، تنوع کشورهای پذیرنده دانشجویان و زبان تدریس به دانشجویان بینالمللی مطرح کرد.
دکتر شعبانی با اشاره به بخشی از تسهیلات دانشگاه به دانشجویان خارجی، تصریح کرد: معیارهای مختلفی برای ارائه بورس تحصیلی وجود دارد که بالا بودن سطح نمرات متقاضیان از مهمترین آنها است.
مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل افزود: بورسیه تحصیلی سالانه تمدید خواهد شد و سختکوشی دانشجویان و رضایت دانشکدهها و گروههای آموزشی از آنها در این امر بسیار تأثیرگذار است.
وی همچنین با تأکید بر اینکه دانشگاه هم اکنون از 29 کشور دانشجوی خارجی دارد، گفت: این دانشجویان در رشتهها و مقاطع مختلفی چون کارشناسی، کارشناسی ارشد، تخصص، دکترای تخصصی و فوق دکترا مشغول به تحصیل هستند.
دکتر شعبانی یادآور شد: زبان تدریس به دانشجویان بینالمللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، انگلیسی است ضمن اینکه دورههای آموزش زبان فارسی به منظور تعامل بهتر دانشجویان با بیماران نیز برای آنها برگزار میشود./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان