• تاریخ انتشار : 1402/11/23 - 18:08

نشست مشترک مدیران دانشگاه و مجموعه معاونت بین‌الملل با روسای سازمان ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش برگزار شد

نشست مشترک مدیران دانشگاه و مجموعه معاونت بین‌الملل با روسای سازمان ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش، با هدف گسترش تعاملات فیمابین و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی، به میزبانی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این جلسه که سه‌شنبه 17 بهمن 1402 تشکیل شد؛ مهندس بهزاد مکری، مشاور اجرایی مدیر توسعه منابع و پشتیبانی دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر اکرم السادات سادات حسینی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل دانشگاه، مهندس شیرین حسینی، سرپرست امور اجرایی پردیس بین‌الملل کیش، عزیزاله فرضی پور، رئیس سازمان ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش، دکتر محمدناصر نجف پور، مدیر امور ورزش و توسعه قهرمانی سازمان، مهدی پورمهدی، رئیس اداره بهره‌برداری و نظارت بر اماکن ورزشی جزیره کیش، کارشناسان معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و کارشناسان پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه حضور داشتند.
در این جلسه پیرامون موضوعات برنامه‌ریزی حوزه ورزش و تفریحات دانشجویان و کارکنان پردیس بین‌الملل کیش، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط، تنظیم و ارائه تقویم ورزشی، استعدادیابی ورزشی دانشجویان، پزشکی ورزشی، واحد درسی تربیت‌بدنی دانشجویان، توسعه همکاری بین دو مرکز برای تعاملات و همکاری های بیشتر تبادل نظر و گفتگو شد.
در ادامه این نشست، مهندس شیرین حسینی از سوی روح اله ارشادی، سرپرست هیئت ورزش‌های دانشگاهی سازمان ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش، به‌عنوان نایب‌رئیس بانوان هیئت ورزش‌های دانشگاهی این سازمان منصوب شد.
در پایان، به‌رسم یادبود، نماد دانشگاه علوم پزشکی تهران به رییس سازمان ورزش و تفریحات سالم جزیره کیش اهدا شد.
پس از جلسه نیز دکتر پورغریب از واحدهای مختلف پردیس کیش بازدید و با کارکنان این مجموعه دیدار و گفتگو کرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت