• تاریخ انتشار : 1398/06/27 - 13:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با اعطای گواهی استاد مدعو گروه روان‌پزشکی دانشگاه به دکتر Serge Brand

نشست مشترک دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس با عضو هیأت‌علمی دانشگاه بازل برگزار شد

دکتر Serge Brand، عضو هیأت‌علمی دپارتمان روان‌پزشکی دانشگاه بازل سوئیس و دکتر دنا صادقی، محقق پسادکترای این دانشگاه ضمن بازدید از بیمارستان‌های ضیائیان و روزبه، با دکتر نغمه معراجی، دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس دیدار کردند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که شنبه 26 مرداد 98 در سالن شورای این معاونت انجام شد، دکتر محمد عفت پناه، رئیس بیمارستان ضیائیان، دکتر مهدی تهرانی دوست و دکتر رضا عسگری، اعضای هیأت‌علمی گروه روان‌پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند.
دکتر معراجی، دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس در آغاز به معرفی اجمالی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی‌ترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت.
وی سپس اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس را معرفی کرد و گفت: بیش از یک سال پیش این دفتر با حضور  وزیر علوم سوئیس، سفیر این کشور در ایران و رئیس و معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای سیاست‌های خارجی و نقشه راهبردی مورد توافق دو کشور راه‌اندازی شد.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس افزود: افزایش روابط علمی و آکادمیک میان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و سوئیس سرلوحه فعالیت‌های این دفتر قرار گرفته ضمن اینکه کارشناسی و انجام مطالعات در زمینه آموزش عالی کشور سوئیس، تسهیل همکاری واحدهای مختلف دانشگاه با واحدهای مشابه در کشور مذکور، تلاش برای افزایش تحقیقات مشترک اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دانشگاه و جذب گرنت های پژوهشی و تشویق آنها برای افزایش ارتباط و همکاری با دانشگاه‌های سوئیس از جمله وظایف تعریف شده اتاق همکاری‌های علمی دو کشور است.
دکتر معراجی با اشاره به اینکه دفتر همکاری‌های جنوب آسیا و ایران (Lading House South Asia and Iran) دانشگاه علوم کاربردی زوریخ سوئیس، اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس را به رسمیت شناخته است، بیان داشت: 13 آگوست سال 2018 نامه تأیید رسمی (Recognition Letter)  از سوی این دفتر برای اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس ارسال شد.
وی تصریح کرد: به دنبال دریافت نامه تأییدیه دفتر همکاری‌های جنوب آسیا و ایران، شش عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران موفق به اخذ گرنت سرمایه اولیه (Seed Money Grant) برای همکاری‌های تحقیقاتی میان ایران و سوئیس از وزارت آموزش، تحقیقات و نوآوری این کشور شدند.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس ادامه داد: این اعضای هیأت‌علمی در حال عملیاتی کردن طرح‌های تحقیقاتی مشترک خود با اساتیدی از دانشگاه‌های لوزان، علوم کاربردی زوریخ، بازل و بیمارستان دانشگاهی ژنو هستند.
وی با بیان اینکه تعاملات شکل گرفته در مرحله بعدی منجر به سفر گروهی از مسئولان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه نمایندگانی از وزارت علوم و دانشگاه‌های زیرمجموعه به کشور سوئیس در ژوئن 2019 شد، اظهار داشت: بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز علمی مختلف سوئیس، آشنایی طرفین با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود علمی دو کشور و شکل‌گیری زمینه‌های همکاری آتی مهم‌ترین دستاوردهای این سفر برای هیأت ایرانی بود.
دکتر معراجی در ادامه به همکاری‌های پیش رو با تعدادی از دانشگاه‌های این کشور چون زوریخ اشاره کرد و گفت: این دانشگاه سوئیسی در آگوست سال میلادی جاری اقدام به اعلام فراخوانی برای برگزاری مدرسه تابستانه و کارگاه مشترک کرده که طبق آن اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و دانشگاه زوریخ می‌توانند با ارائه یک پروپوزال مشترک و تعریف میزان مشارکت هر یک از طرفین، در این فراخوان شرکت کنند.
وی همچنین از اطلاع‌رسانی در خصوص گرنت های  Sinergia و Project Funding که بودجه آن توسط بنیاد ملی علوم سوئیس (SNSF) تأمین می‌شود، در سایت اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس خبر داد.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس صحبت‌های خود را با ارائه توضیحاتی در خصوص تجربیات دانشگاه در برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک کوتاه‌مدت و بلندمدت، برپایی مدارس تابستانی، تبادل اساتید و دانشجویان و انجام پروژه‌های تحقیقاتی با مراکز علمی و دانشگاهی خارجی به پایان رساند و گفت: این مجموعه آمادگی دارد با دانشگاه بازل در زمینه‌های مذکور همکاری‌های مشابهی را تجربه کند.
دکتر Serge Brand، عضو هیأت‌علمی دپارتمان روان‌پزشکی دانشگاه بازل نیز به معرفی این دانشگاه و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود پرداخت و در ادامه نکاتی در مورد بازدیدهای انجام شده از بخش‌های مختلف بیمارستان‌های ضیائیان و روزبه بیان کرد.
وی امکانات و تجهیزات دو مرکز درمانی مذکور و سیستم آموزشی آنها را به روز و نوین توصیف کرد و اظهار داشت: تعداد بالای مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های روزبه و ضیائیان از نکات حائز اهمیتی است که بر همکاری‌های مشترک آتی تأثیرگذار خواهد بود.
دکتر Brand افزود: این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی تهران جمع قابل‌توجهی از اساتید و محققان برجسته را گردهم آورده و امیدوارم در ارتباطات پیش رو امکان تعامل و استفاده از ظرفیت‌های آنها به وجود آید.
این استاد دانشگاه بازل با تأکید بر اینکه منافع ارتباطات علمی میان ایران و سوئیس یک طرفه نیست بلکه دو طرف از آن بهره خواهند برد، اظهار داشت: با توجه به شناختی که از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به دست آورده‌ام پس از بازگشت در مسیر هموار کردن تعاملات و همکاری‌های مشترک میان دو دانشگاه تلاش خواهم کرد.
وی با ابراز علاقه‌مندی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حیطه روان‌پزشکی کودکان، بزرگسالان و سالمندان با اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: به نظر می‌رسد در گام‌های بعدی می‌توان برنامه‌های دیگری چون تبادل دانشجویان و برگزاری دوره‌های مشترک در فیلد روان‌پزشکی را اجرایی کرد.
در پایان این نشست گواهی استاد مدعو (Visiting Professor) گروه روان‌پزشکی دانشگاه توسط دکتر تهرانی دوست به دکتر Serge Brand اعطاء شد.



خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274058
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین