نشست بررسی راهکارهای حضور موثر دانشگاه در کنسرسیوم همکاریهای بینالمللی اراسموس برگزار شد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: نشست بررسی راهکارهای حضور موثر دانشگاه در کنسرسیوم همکاریهای بینالمللی اراسموس و حضور معاونان بینالملل دانشکدهها در دانشگاه سانتیاگو د کومپستلا اسپانیا (USC) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل در این نشست که چهارشنبه اول مهر برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل و معاونان و نمایندگان بینالملل دانشکدههای مجازی، فناوریهای نوین پزشکی، دندانپزشکی، توانبخشی، پیراپزشکی، بهداشت، داروسازی و پرستاری و مامایی حضور داشتند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در آغاز این جلسه گزارش جامعی از پروژه اراسموس و همکاری دانشگاههای ایرانی عضو این کنسرسیوم ارائه کرد و اظهار داشت: از اهداف دانشگاه در مسیر بینالمللی سازی، حضور در کنسرسیومهای همکاریهای دانشگاهی بینالمللی در زمینههای آموزشی و پژوهشی از جمله تبادل دانشجویان و اساتید است.
دکتر نکوفر تصریح کرد: در این کنسرسیوم پنج دانشگاه ایرانی صنعتی شریف، تهران، امیرکبیر، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران و 9 دانشگاه اروپایی از کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلغارستان و لهستان به تبادل دانشجو و استاد میپردازند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 93 برای نیل به این هدف، ضمن حضور فعال در کنسرسیوم همکاریهای بینالمللی، به عنوان نماینده دانشگاههای ایرانی حاضر در کنسرسیوم نیز انتخاب شد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل همچنین از تلاش برای اعزام سه دانشجوی ایرانی پیرو اجرای این پروژه خبر داد و گفت: این دانشجویان از دانشکدههای پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و علوم تغذیه و رژیم شناسی به دانشگاههایی در کشورهای ایتالیا، اسپانیا و پرتغال اعزام خواهند شد.
دکتر نکوفر با تأکید بر اهمیت همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه سانتیاگو د کامپوستلا به عنوان هماهنگکننده اروپایی پروژه اراسموس، بیان داشت: این دانشگاه از جمله دانشگاههای معتبر اسپانیا است که تعامل با آن فرصت تازهای را در راستای تبادلات علمی، پژوهشی و تبادل اساتید و دانشجویان ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: پیشنهاداتی از سوی دانشگاه جهت حضور معاونان بینالملل دانشکدهها در USC و نامگذاری روزی به نام ایران با هدف معرفی توانمندیهای موجود و تعامل گستردهتر ارائه شده است.
در ادامه حاضران دیدگاهها و پیشنهادات خود را در خصوص بهرهبرداری هر چه بیشتر از حضور معاونان بینالملل در دانشگاه سانتیاگو د کومپستلا اسپانیا مطرح کردند.
تهیه محتوای مناسب صوتی و تصویری برای معرفی دانشکدهها به تفکیک، تهیه پاورپوینت معرفی کلی دانشگاه و تاریخ و جاذبههای ایران، برقراری ارتباط معاونان بینالملل با همتایان خود در USC، برپایی نمایشگاه و غرفه در USC، استفاده از مزیتهای علمی TUMS برای جذب دانشجویان و معرفی پژوهشها و دستاوردهای منحصربهفرد و جذاب، پیگیری تفاهمنامه با USC و بهرهگیری از آن جهت جذب دانشجو خارج از برنامه اراسموس با تاکید بر هزینه اندک تحصیل در ایران، جذابیتهای ایران و پتانسیلهای علمی از جمله پیشنهادات مطرح شده در این نشست بود.
در پایان نیز مقرر شد جلسات منظم هماهنگی جهت حضور مناسب در دانشگاه سانتیاگو، یکسانسازی تبلیغات، بروشورها و سایر لوازم تبلیغاتی در رابطه با معرفی پتانسیلهای دانشکدهها با همکاری کارشناسان مدیریت توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل، تهیه پاورپوینتهای معاونان بینالملل دانشکدهها براساس استانداردهای دانشگاه و تعامل مناسب معاونان بینالملل با همتایان خود در USC پیش از سفر به اسپانیا در دستور کار قرار گیرد.
همچنین تهیه یک سخنرانی علمی در زمینهای جذاب و منحصر بفرد برای ارائه در USC توسط معاونان بینالملل و هماهنگی با وزارت امور خارجه و رایزن فرهنگی جهت ایجاد تسهیلات لازم نیز مورد تأکید قرار گرفت.
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: ثمین قیطاسی
ارسال به دوستان