• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 11:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 14
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با همکاری معاونت بین‌الملل و معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه

نخستین سمپوزیوم دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

همزمان با هفته پژوهش نخستین سمپوزیوم دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی دانشگاه با همکاری معاونت بین‌الملل و معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این سمپوزیوم سه‌شنبه 23 آذر 1400 به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی سالن همایش‌های مجازی و برخط معاونت بین‌الملل به عنوان هاب اصلی برگزار شد.
دکتر احسان شریف پاقلعه، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل در آغاز با اشاره به اینکه نیاز به ایجاد فضای رقابتی میان دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی در سطح دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تفکر اولیه برگزاری این سمپوزیوم را شکل داد، اظهار داشت: ما به واسطه اجرای این برنامه تلاش کردیم سطح کیفی خوب دانشجویان بین‌الملل دانشگاه را به منصه ظهور بگذاریم و در واقع عرصه‌ای برای شناخت و آگاهی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان خارجی برای خود آن‌ها و اساتید و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه نیز ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از 300 دانشجوی بین‌الملل در دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: طی فرخوانی که از طریق اتوماسیون اداری، نصب پوستر در بعضی از دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویان، ایمیل و پیامک به گروه‌های آموزشی دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی اعلام شد و اطلاع‌رسانی که در سایت دانشگاه و وب‌سایت سمپوزیوم صورت گرفت، 24 دانشجوی بین‌الملل دانشگاه از کشورهای افغانستان، عراق، لبنان، فلسطین، بنگلادش، اندونزی، کامرون، نیجریه، اتیوپی و غنا برای حضور در این رویداد علمی و پژوهشی اعلام آمادگی کردند.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل تصریح کرد: با تکیه بر برگزاری این سمپوزیوم برای نخستین بار و کیفیت خوب ارائه‌ها، فرصت شرکت برای تمامی دانشجویان علاقه‌مند فراهم شد.
دکتر شریف پاقلعه با اشاره به اینکه شرکت‌کنندگان امکان ارائه چکیده پایان‌نامه‌های پژوهشی خود در این رویداد علمی دارند، تصریح کرد: به هر دانشجو 12 دقیقه فرصت ارائه داده می‌شود ضمن اینکه 3 دقیقه نیز زمان پرسش و پاسخ لحاظ شده است.
وی از انجام داوری بر روی ارائه‌ها خبر داد و بیان داشت: کمیته علمی سمپوزیوم متشکل از دکتر علیرضا آتشی، معاون پژوهشی دانشکده مجازی، دکتر مهرناز گرانمایه و دکتر خاطره سیلانی، معاونان پژوهشی و بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر احمد خاتون‌آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر حمیدرضا ادهمی، معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی، دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین‌الملل دانشکده طب ایرانی، دکتر معصومه دورقی، معاون پژوهشی دانشکده بهداشت، دکتر مریم محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر نصرالله طباطبایی، معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و دکتر حمید دالوند، معاون پژوهشی دانشکده توان‌بخشی است که داوری این سمپوزیوم را برعهده دارند.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل با تأکید بر اینکه برترین ارائه‌ها ظرف یک تا دو روز آینده اعلام خواهند شد، اضافه کرد: از سوی معاونت بین‌الملل دانشگاه هدایای نقدی به برگزیدگان اعطا می‌شود.
وی خاص بودن موضوعات، سطح کیفی ارائه‌ها، حضور فعال و پاسخ‌دهی صحیح و مناسب به سؤالات در بخش پرسش و پاسخ را از جمله معیارهای مورد نظر در داوری‌ها دانست و تأکید کرد: خوشبختانه با توجه به شرکت دانشجویان از مقاطع و رشته‌های مختلف، ارائه‌ها از تنوع بسیار خوبی برخوردار هستند.
دکتر شریف پاقلعه افزود: سمپوزیوم مذکور در تلاش است فرصتی برای تعامل هر چه بیشتر میان دو حوزه پژوهش و بین‌الملل ایجاد کند و از سویی دیگر گردهمایی دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی ظرفیتی برای تلاقی مباحث پژوهشی و بین‌الملل خواهد بود.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل یادآور شد: این رقابت طی سال آینده در سطح دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و مرکز تحقیقات و سپس دانشگاه برگزار می‌شود و تلاش می‌کند در دوره‌های آتی نیز الگویی موفق برای تعامل سازنده میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشد.
در ادامه، شرکت‌کنندگان چکیده پایان‌نامه‌های پژوهشی خود را ارائه و به سؤالات مطرح شده پاسخ دادند.
توضیح اینکه نخستین سمپوزیوم دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی دانشگاه از ساعت 9 صبح آغاز و ساعت 4 بعدازظهر به کار خود پایان داد.


خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 270982
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین