• تاریخ انتشار : 1400/09/20 - 10:56

23 آذر ماه

نخستین سمپوزیوم دانشجویان بین الملل تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار می‌شود

نخستین سمپوزیوم دانشجویان بین‌الملل تحصیلات تکمیلی دانشگاه به همت معاونت بین الملل و معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین الملل، در این سمپوزیوم که سه‌ شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۸:۳۰ صبح به صورت مجازی برگزار می‌ شود دانشجویان بین الملل در سطح دانشکده‌ ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ های دانشگاه با یکدیگر به رقابت می‌ پردازند.
دانشجویان خارجی دانشکده‌ های پزشکی، بهداشت، توانبخشی، طب ایرانی، پرستاری و مامایی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و فناوری‌ های نوین پزشکی مخاطبان اصلی سمپوزیوم دانشجویان بین الملل تحصیلات تکمیلی هستند.
کمیته علمی این سمپوزیوم متشکل از دکتر علی رضا آتشی، معاون پژوهشی دانشکده مجازی، دکتر مهرناز گرانمایه و دکتر خاطره سیلانی، معاونان پژوهشی و بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر احمد خاتون آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر حمیدرضا ادهمی، معاون بین الملل دانشکده داروسازی، دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی، دکتر معصومه دورقی، معاون پژوهشی دانشکده بهداشت، دکتر مریم محمودی، معاون بین الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر نصرالله طباطبایی، معاون بین الملل دانشکده فناوری‌ های نوین پزشکی و دکتر حمید دالوند، معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی است.
بنابراین گزارش، سمپوزیوم مذکور در تلاش است فرصتی برای تعامل هر چه بیشتر میان دو حوزه پژوهش و بین‌ الملل ایجاد کند و از سویی دیگر گردهمایی دانشجویان بین الملل تحصیلات تکمیلی ظرفیتی برای تلاقی مباحث پژوهشی و بین الملل خواهد بود.
تلاش بر این است این رقابت طی سال آینده در سطح دانشکده‌ ها، پژوهشکده‌ ها و مرکز تحقیقات و سپس دانشگاه برگزار شود و در دوره‌ های آتی نیز الگویی موفق برای تعامل سازنده میان دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور باشد. ع
علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر در مورد این سمپوزیوم می‌ توانند به این آدرس مراجعه کنند و برای شرکت آنلاین در سمپوزیوم از لینک وارد شوند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,رویدادها و اطلاعیه های معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 202081