• تاریخ انتشار : 1398/11/28 - 12:27

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

مسابقات ورزشی ویژه کارکنان و اعضای هیأت‌علمی معاونت بین‌الملل برگزار شد

به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دهه فجر، مسابقات ورزشی ویژه کارکنان و اعضای هیأت‌علمی معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این مسابقات به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل و با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد روحیه نشاط و شادمانی در میان کارکنان و اعضای هیأت‌علمی، یکشنبه و دوشنبه 20 و 21 بهمن 98 در ساختمان پردیس بین الملل واقع در خیابان حجت دوست برپا شد.
در روز نخست مسابقات ورزشی دهه فجر، بانوان در رده مبتدی و حرفه‌ای رشته دارت با یکدیگر رقابت کردند که در رده مبتدی لیلا کرمی مقام اول، روناک حقیقیان مقام دوم و مریم خورشید مقام سوم را به دست آوردند.
همچنین در رده حرفه‌ای، مینا حاج ابراهیم، مریم عنبری و محبوبه عنبری جایگاه‌های اول تا سوم را کسب کردند.
در دومین روز این مسابقات نیز آقایان در رشته‌های دارت، فوتبال دستی و مچ اندازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
بنابراین گزارش در رشته دارت، سید محمد شاه طاهری، محمد شهاب و محمد مددی، در رشته فوتبال دستی، میثم خلیلی، رضا خیری و سید رضا حدادی و در رشته مچ اندازی، مهدی سلطانی، جواد رنجبری و محمدرضا بهادرخانی اول تا سوم شدند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
مهناز  وحیدی