• تاریخ انتشار : 1403/03/02 - 09:15

مراسم یادبود رئیس جمهور شهید و همراهان در دانشگاه سبطین (شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران)

مراسم یادبود شهید آیت الله ابراهیم رئیسی و همراهانشان با استقبال دانشجویان گروه پزشکی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و پرستاری دانشگاه سبطین (شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی) برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین الملل؛ در این مراسم یادبود که در روز دوشنبه 31 خرداد 1403 برگزار شد، دانشجویان گروه پزشکی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، کاردرمانی و پرستاری و حاضران استقبال گسترده‌ای از این مراسم کردند و با ابراز همدردی، یاد و خاطره شهدای این حادثه را گرامی داشتند.  ابتکار عمل برگزاری این مراسم از سوی دوستان عراقی بود و ایرانیان مقیم در دانشگاه سبطین نیز از دوستان داغدار عراقی خود میزبانی و استقبال کردند.
وی با بیان اینکه حضور فعال و ابراز همدردی کارمندان و دانشجویان عراقی در این مراسم، نشان‌دهنده جایگاه والای رئیس جمهور شهید کشورمان در میان مردم عراق بود گفت: حاضران یاد شهدای خدمت را گرامی داشتند و برای مقام معظم رهبری آرزوی طول عمر و سلامتی کردند.
در بخشی از این مراسم دکتر فارس رئیس دانشگاه سبطین، با قرائت آیات مرتبط با شهادت در قرآن، این مصیبت بزرگ را به ملت ایران تسلیت گفت و به نقش برجسته شهید آیت الله ابراهیم رئیسی در جمهوری اسلامی ایران و منطقه اشاره کرد.
در ادامه مراسم، دکتر محمد شریعتی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه سبطین با قرائت بخشی از پیام مقام معظم رهبری، برخی از ویژگی‌های اخلاقی شهید آیت الله ابراهیم رئیسی و تلاش و عملکرد درخشان وی را در پویایی و سازندگی ایران را تبیین کرد.
توضیح اینکه دانشجویان با سلیقه خاصی عکس آیت الله رئیسی را قاب کردند و با گل و شمع تزئین کردند.
در ادامه دکتر ولید دنده‌بر، مسئول امور بالینی دانشگاه سبطین پیام تسلیت دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و پیام تسلیت دکتر آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران را به زبان عربی برای حاضران قرائت کردند.

متن پیام عربی دکتر قناعتی به شرح زیر است:
رسالة تعزیة رئیس جامعة طهران للعلوم الطبیة باستشهاد آیة الله الدکتور سید ابراهیم رئیسی ورفاقه.
 بسم الله الرحمن الرحیم
 أتقدم بخالص التعازی إلى المرشد الأعلى للثورة وأسرته الکرام والشعب الإیرانی الکریم وکل محبی رجل الدولة الثوری بمناسبه استشهاد آیة الله الدکتور سید إبراهیم رئیسی، رئیس الجمهوریة الإسلامیة الإیرانیة المحترم ورفاقه فی حادث تحطم المروحیة.
 إن نبأ استشهاد هذا العالم التقی والخادم الصالح للأمة، الذی قضى حیاته المبارکة فی خدمة النظام المقدس للجمهوریة الإسلامیة والشعب الإیرانی، تسبب فی حزن عمیق وحداد.
 خلال تولیه مختلف المسؤولیات، کان دائمًا مصدر خیر وبرکة للبلاد، ولن تمحى خدماته القیمة فی مختلف المجالات، وخاصة فی مجال الصحة، من ذاکرة الشعب الإیرانی.
 وإننی إذ أتقدم بالتعازی لأسرته الکریمة، أسأل الله العلی القدیر علو درجات هذا الشهید السعید وخادم الإمام الرضا (علیه السلام) ولذویهم الصبر والأجر الجمیل.
 فلتسعد أرواحهم وتبقى ذکراهم خالدة.
 الدکتور حسین قناعتی
 رئیس جامعة طهران للعلوم الطبیة