شورای مدیران معاونت بینالملل بررسی کرد
فاز پایانی مرحله تسهیل شرکت در کنگرههای اعضای هیأتعلمی دانشگاه
شورای مدیران معاونت بینالملل با بیان فعالیتهای صورت گرفته جهت برگزاری جشن روز بینالملل دانشگاه و تشریح فاز پایانی مرحله تسهیل شرکت در کنگرههای اعضای هیأتعلمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 30 بهمن برپا شد، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسنزاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برپا شد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل در آغاز با اشاره فعالیتهای صورت گرفته جهت برگزاری جشن روز بینالملل دانشگاه، اظهار داشت: مقرر شده این برنامه دو روزه 16 و 17 اسفند در تالار ابنسینا و پردیس مرکزی دانشگاه، ضلع جنوبی دانشکده پزشکی برگزار شود.
دکتر شعبانی از هماهنگیهای انجام شده برای رزرو تالار ابنسینا و آماده شدن کنداکتور برنامهی روز نخست خبر داد و گفت: تاکنون دعوتنامه مسئولان دانشگاه (هیأترئیسه، روسا و معاونان دانشکدهها)، مهمانان وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و سفرای کشورهای مختلف آماده و بخش مهمی از آنها ارسال شده است.
وی تصریح کرد: همچنین برنامهریزی برای چیدمان غرفهها و اختصاص فضایی به دانشکدهها و دانشجویان خارجی نیز انجام شده است.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با اشاره به برگزاری نشست هماهنگی نمایشگاه جانبی با حضور نمایندگان دانشجویان خارجی، بیان داشت: در این گردهمایی که نمایندگان دانشجویان از 22 کشور حضور داشتند، مقرر شد با پیام صلح و دوستی معرفی فرهنگ و آداب و رسوم کشورهای مختلف در کنار تجربیاتی که دانشجویان از تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران به دست آوردهاند، در دستور کار قرار گیرد.
دکتر شعبانی ادامه داد: همچنین غرفههایی به پردیس بینالملل و کالج بینالملل دانشگاه در کنار دانشکدهها اختصاص خواهد یافت.
وی با بیان اینکه چون سالهای پیش، مسابقه عکاسی میان دانشجویان خارجی به مناسب روز بینالملل دانشگاه برگزار می شود، گفت: معاونت بینالملل به برترین عکسهایی که دانشجویان از این روز تهیه کنند، جوایزی اهدا خواهد کرد.
معاون بینالملل دانشگاه نیز با تأکید بر دعوت از تمامی اعضای هیأتعلمی دانشگاه جهت حضور در این مراسم، از مدیریت توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل خواست در تعامل با مدير آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه، دعوتنامه مدعوین را از طریق ایمیل ارسال کنند.
در ادامه، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل به موضوع اجرایی شدن فاز پایانی مرحله تسهیل شرکت در کنگرههای اعضای هیأتعلمی دانشگاه اشاره کرد.
انصاری پور گفت: تسهیل شرکت در کنگرههای اعضای هیأتعلمی با هدف عملیاتی شدن نقشه چهارساله دانشگاه (96-92) مورد توجه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بخش مهمی از امور کنگره اعضای هیأتعلمی با آغاز به فعالیت معاونتهای بینالملل در دانشکدهها به کارشناسان این حوزه واگذار شد، افزود: با این اقدام در کنار صرفهجویی در وقت، هزینهها نیز به شکل هدفمندی کاهش یافته است.
سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل تصریح کرد: در این مسیر با تکمیل فرم های مربوط به کنگرهها توسط شرکتکنندگان، دسترسی به فرم های تکمیل شده و صدور ابلاغ قبل از سفر با دریافت ویزا و بلیط انجام خواهد شد.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل نیز در این خصوص گفت: این مدیریت درصدد راهاندازی سیستم جامع اطلاعاتی معاونت بینالملل است و از پیشنهادات مثبت مدیریتهای زیرمجموعه با رویکرد تعمیم به سایر واحدها استقبال میکند.
مهندس عبدالهی با اشاره به اینکه فرم های الکترونیکی حوزه بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل به صورت داینامیک طراحی شدهاند، بیان داشت: پویا بودن این فرم ها امکان تغییر در فیلدهای تعریفشده را توسط کارشناسان این حوزه البته با نظر مستقیم سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی فراهم میکند.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل تأکید کرد: پس از تأیید اولیه فرمهای تکمیل شده، به صورت مکانیزه اطلاعات در اختیار کارشناس مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل قرار میگیرد.
مهندس عبدالهی همچنین در خصوص پرداخت کمک هزینه شرکت در کنگرهها نیز از تعریف دسترسی مجزا برای کارشناس مالی معاونت بینالملل خبر داد و یادآور شد: این دسترسی امکان رصد پرداختهای انجام شده را برای سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل فراهم میکند.
وی در خاتمه به آماده سازی فرمهای الکترونیکی ویژه جذب دانشجویان خارجی تا مرحله صدور ویزا اشاره کرد و افزود: این فرمها پویا نیستند و با فیلدهای اطلاعاتی و گردش کار مشخص آماده پیادهسازی هستند.
معاون بینالملل دانشگاه نیز با تأکید بر اهمیت حفظ نقش نظارتی معاونت بینالملل در این فرآیند، گفت: تعیین تکلیف شرکتکنندگان کنگرهها باید با نظارت این معاونت انجام شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان