عملکرد مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل در شورای مدیران معاونت بینالملل تشریح شد/ تأکید بر اهمیت ارتقاء وبسایت انگلیسی دانشکدهها
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: شورای مدیران معاونت بینالملل با بیان گزارش عملکرد سال 93 مدیریتهای شبکه و ارتباطات بینالملل و توسعه و پشتیبانی و با رویکرد پیشبرد اهداف بینالمللی سازی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که شنبه 4 مهر با تفسیر 20 آیه سوره بقره توسط دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه آغاز شد، دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل و انصاری پور سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل حضور داشتند.
دکتر حسینی سده در تکمیل گزارش مدیریت توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل که پیش از این در شورای مدیران معاونت بینالملل ارائه شده بود، به بیان آماری از نیروی انسانی این معاونت و پردیس بینالملل پرداخت.
وی مجموع نیروی انسانی معاونت و پردیس بینالملل را 255 نفر اعلام کرد و گفت: 76 نفر از این تعداد از اعضای هیأتعلمی و 179 نفر غیر هیأتعلمی هستند.
مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل افزود: از مجموع 179 کارمند غیر هیأتعلمی این دو مجموعه، پنج نفر مدرک دکترا و 87 نفر مدارک لیسانس و فوقلیسانس دارند.
دکتر حسینی سده عملکرد مالی این معاونت در سال 93 را براساس آموزش، پژوهش، دانشجویی و معاونت بینالملل تفکیک کرد و اظهار داشت: طی سال گذشته تسهیلات برای اقامت 35 مهمان خارجی دانشگاه فراهم شده که به طور متوسط مدت حضور آنها در دانشگاه سه روز بوده است.
وی همچنین به خرید تجهیزات و امکانات برای دانشکدههای پردیس بینالملل و سایر واحدهای دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: با رویکرد پیشبرد اهداف بینالمللی سازی دانشگاه در سال 93، 18 دستگاه برای پردیس بینالملل و 24 دستگاه جهت سایر واحدهای دانشگاه خریداری شده است.
مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل پرداخت حقالتدریس به اساتید و دریافت شهریه از دانشجویان را دو فرآیند مهم و تأثیرگذار این مدیریت دانست و گفت: با نظاممند شدن پرداخت حقالتدریس اساتید، دقت در پرداخت این بخش از هزینهها افزایش یافته است.
در ادامه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل نیز بخشی از عملکرد این مدیریت در سال 93 را تشریح کرد و گفت: پشتیبانی از زیرساختها و نرمافزارها، ارتقاء پورتال اطلاعرسانی، ارتباط و همکاری مستمر با مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه، تهیه نقشه ذهن و داشبوردهای مدیریتی، انتقال مهارتها و ارائه راهبردهای فنی و پشتیبانی از آمار و اطلاعات فرآیندهای اجرایی مهمترین فرآیندهای تعریف شده این مدیریت هستند.
وی با بیان اینکه این مدیریت فعالیتهایی را در داخل و خارج از معاونت بینالملل پیگیری میکند، افزود: تشکیل شورای IT، انتقال مهارتها به همکاران، پشتیبانی از آمار و اطلاعات فرآیندهای اجرایی و پیادهسازی نقشه ذهن از جمله فعالیتهایی است که در داخل این مجموعه پیگیری شده است.
مهندس عبدالهی اضافه کرد: با رویکرد بینالمللی سازی دانشگاه مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل در پروژههای EducationIRAN، TUMS Ranking، کارگروههای اختصاصی سیستمهای سما و دانشآموختگان و کیفیت محتوایی سایت انگلیسی دانشگاه مشارکت داشته است.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل ارتقاء وب سایت انگلیسی دانشکدهها را یکی از مهمترین برنامههای سال 92 و 93 این مدیریت دانست و بیان داشت: تا پایان شهریور سال گذشته، 46 شاخص جهت اعتلای وب سایتهای انگلیسی تعریف شد که انتظار میرفت سایت دانشکدهها در این شاخصها بهبود یابند.
وی پیادهسازی نقشه ذهن و داشبوردهای مدیریتی برای حوزه آموزش و مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل را نیز از دیگر اقدامات انجام شده در سال 93 عنوان کرد.
مهندس عبدالهی با تشریح سیر تکاملی فرم پذیرش دانشجویان خارجی تصریح کرد: این فرم با تکمیل شدن در مراحل مختلف، هم اکنون بر روی وب سایت انگلیسی معاونت بینالملل قابلدسترس متقاضیان خارجی است.
در ادامه حاضران در خصوص مباحث مطرح شده دیدگاههای خود را بیان کردند و مقرر شد در نشست آتی ادامه گزارش عملکرد مدیریت شبکه و ارتباطات بینالملل معاونت بینالملل در راستای برنامه چهار ساله دانشگاه ارائه شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان