• تاریخ انتشار : 1394/12/11 - 18:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

طرح جدیدترین دستاوردها در شورای مدیران معاونت بین‌الملل

طب سنتی ایرانی فصل تازه‌ای از همکاری‌های بین‌المللی را تجربه می‌کند

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش جدیدترین فعالیت‌های بین‌المللی دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این نشست شنبه 8 اسفند با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر رضایی زاده، رئیس دانشکده طب سنتی، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر محمودی و دکتر کاظمی مطلق، معاونان بین‌الملل دانشکده‌های علوم تغذیه و رژیم شناسی و طب سنتی و مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل برپا شد.
در آغاز، دکتر عرب خردمند توضیحاتی در خصوص اقدامات یک هفته گذشته معاونت بین‌الملل چون نشست اعتباربخشی بین‌المللی با حضور نمایندگان 17 دانشگاه علوم پزشکی کشور، برگزاری نخستین کنگره آشنایی با پزشکان بدون مرز و دیدار با استاندار استان واسط عراق ارائه کرد.
مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل نیز بر اهمیت تعیین سیاست‌های جذب دانشجویان خارجی و شعب بین‌الملل دانشگاه برای سال 95 تأکید کرد و به طرح مسائلی در خصوص خوابگاه دانشجویان بین‌المللی با توجه به روند افزایش جذب آن‌ها پرداخت.
در ادامه، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی از آغاز تعاملات مشترک با یکی از اساتید دانشگاه سانتیاگو د کامپوستلا پیرو سفر معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها به اسپانیا خبر داد و تصریح کرد: دکتر Xesus Feas Sanchez علاقه بسیاری به همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران و آشنایی با فرهنگ ایران دارد.
دکتر محمودی افزود: این استاد اسپانیایی که در زمینه تغذیه مشغول به فعالیت است پیش از این تحقیقاتی را در مورد عسل مناطق مختلف کشور پرتغال انجام داده که در صادرات این محصول تأثیر چشمگیری داشته است.
وی تصریح کرد: دکتر Sanchez علاقمندی خود را برای انجام تحقیقات مشابه بر روی عسل ایران نیز اعلام کرده و درخواست بازدید از دانشگاه و تعامل در این زمینه را طی مکاتباتی ارائه داده است.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با بیان اینکه پیش‌بینی برگزاری یک کارگاه آموزشی، دو سخنرانی و آغاز پروژه تحقیقاتی مذکور در زمان حضور این استاد اسپانیایی در ایران شده است، گفت: بر همین اساس درخواست حمایت معاونت بین‌الملل جهت تأمین هزینه بلیط رفت و برگشت و محل اقامت وی را داریم.
دکتر عرب خردمند در جمع بندی این بخش موضوع تهیه پروپوزال سفر دکتر Sanchez را به منظور تصمیم‌گیری در خصوص درخواست مطرح ‌شده، بیان کرد.
دکتر کاظمی مطلق نیز در خصوص سفر هیأت دانشکده طب سنتی به اتریش پیرو دو نوبت بازدید مدیران ارشد آکادمی طب سنتی اروپایی کشور اتریش از دانشکده طب سنتی و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با این آکادمی در حضور وزیران علوم دو کشور، توضیحاتی بیان کرد.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی با بیان اینکه طی روز نخست این سفر امکان بازدید از کارخانه گیاهان دارویی و حضور در کارگاه معرفی طب سنتی فراهم شد، گفت: در این کارگاه که با انجام سه سخنرانی توسط اینجانب، دکتر رضایی زاده، رئیس دانشکده و دکتر علیزاده، از اعضای هیأت‌علمی دانشکده همراه بود، در مورد جایگاه طب ایرانی و مبانی آن، ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در جذب دانشجوی خارجی و امکانات دانشکده طب سنتی به تفصیل توضیح داده شد.
وی با اشاره به اینکه بازدید از خانه داروسازان و حضور در سفارت ایران در اتریش از برنامه‌های دیگر این سفر بود، اظهار داشت: یکی از ثمرات نشست با سفیر ایران در اتریش اطلاع از سفر قریب‌الوقوع ریاست جمهوری و وزیر بهداشت به این کشور بود که مقرر شد رایزنی لازم با وزارتخانه‌های بهداشت و خارجه هر دو کشور در خصوص گنجاندن موضوع کمک به توسعه آموزش، پژوهش و خدمات بالینی طب ایرانی در تفاهم‌نامه مربوط به حوزه بهداشت و درمان انجام شود.
دکتر کاظمی مطلق از انجام بازدیدهایی از دپارتمان فارماکوگنوزی دانشکده علوم زیستی دانشگاه وین، یکی از مراکز ساخت داروهای طبیعی توسط داروسازان و متخصصان فارماکوگنوزی و مرکز خدمات درمانی طب فراگیر طی سفر به اتریش خبر داد و یادآور شد: همچنین در بخش دوم این سفر عازم منطقه ویندیشگارستن شدیم و در دوره آموزشی طب سنتی اروپایی شرکت کرده که فرصت مناسبی برای معرفی دانشگاه، دانشکده طب سنتی و کشورمان فراهم شد.
معاون بین‌الملل دانشکده طب سنتی همچنین گزارش حضور هیأت آکادمی طب سنتی چین در دانشگاه را بیان کرد و گفت: این گروه ضمن بازدید از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه، در سمپوزیوم یک روزه طب سنتی ایرانی و چینی که با مشارکت دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت طب سنتی وزارت بهداشت برگزار شد، حضور یافتند.
وی تصریح کرد: این سمپوزیوم، با امضاء دو تفاهم‌نامه فرهنگستان طب سنتی چین با معاونت طب سنتی وزارت بهداشت و دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رسید.
دکتر کاظمی مطلق یکی از مهم‌ترین اهداف هر دو تفاهم‌نامه  را معرفی بیشتر طب سنتی ایرانی در کشور چین و برگزاری کنگره‌های مشترک به منظور آشنایی بیشتر دنیا با توانمندی‌های دو کشور در این زمینه دانست./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 58521
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین