لیست اخبار صفحه :5
دکتر قناعتی: مدل آموزش پزشکی در دانشگاه سبطین، شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی، یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های آموزشی در جهان است
دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران با تولیت و مسئولان بهداشت و درمان عتبه مقدس امام حسین (ع)

دکتر حسین قناعتی در دیدار با تولیت و مسئولان بهداشت و درمان عتبه مقدس امام حسین (ع) گفت: مدل آموزش پزشکی دانشگاه سبطین شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی و ادغام آموزش افقی و عمودی یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های آموزش پزشکی در جهان است.

تفاهم‌نامه همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه کنفوسیوس دانشگاه تهران منعقد شد

با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل و مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و علمی کشور چین و پروفسور لی می، رئیس چینی موسسه کنفوسیوس دانشگاه تهران، تفاهم‌نامه همکاری برای گسترش روابط علمی و فرهنگی با دانشگاه‌های حوزه علوم پزشکی چین و ایجاد کرسی فرهنگ و زبان چینی (با هزینه طرف چینی) در کالج بین‌الملل دانشگاه منعقد شد.

دیدار بهاری خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد

آئین دیدار بهاری رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، از ساعت 10 تا 12 سه شنبه 14 فروردین 1403 در محل موزه تاریخ علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد. دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، ضمن آرزوی قبولی طاعات و تبریک سال نو، با حاضران در مراسم دیدار و گفتگو کردند. دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان مجموعه معاونت بین الملل و واحدهای تابعه آن نیز در این مراسم حضور داشتند.

دید و بازدید نوروزی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان های آیت الله کاشانی و امیرالمؤمنین (ع)

دکتر محمدحسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر مجتبی پارسا پزشک ستاد هدایت دانشگاه شنبه 11 فروردین 1403 از بخش های اورژانس و ویژه بیمارستان های آیت الله کاشانی و امیرالمؤمنین (ع) بازدید کرد.

دید و بازدید نوروزی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از اورژانس بیمارستان های طبی کودکان و یاس

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر عبدالرضا محمدیان پزشک ستاد هدایت دانشگاه جمعه 10 فروردین 1403 از اورژانس بیمارستان های طبی کودکان و یاس بازدید کرد.

بازدید نوروزی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از بخش های اورژانس و ویژه بیمارستان های آیت الله کاشانی و امیرالمؤمنین (ع)

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر مجتبی پارسا، پزشک ستاد هدایت دانشگاه شنبه 11 فروردین 1403 از بخش های اورژانس و ویژه بیمارستان های آیت الله کاشانی و امیرالمؤمنین (ع) بازدید کرد.

نشست شورای هماهنگی دانشگاهی جزیره کیش برگزار شد

نشست شورای هماهنگی دانشگاهی کیش (شهدک)، با حضور روسای پردیس‌های بین‌الملل دانشگاه‌های صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، تهران، صنعتی امیرکبیر، آزاد اسلامی و پیام نور مستقر در جزیره کیش، پنج‌شنبه 17 اسفند 1402 در سالن مینو پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

اختراع دستگاه تخصصی دندان پزشکی MHN در دانشگاه علوم پزشکی تهران و صادرات آن به 200 کشور

دکتر محمدحسین نکوفر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مخترع دستگاه تخصصی دندان پزشکی MHN سه کاربرد این دستگاه را معرفی کرد: این دستگاه قادر به شناسایی دهانه کانال های دندانی بسته شده است. دستگاه MHN اتاق مغز دندان را شناسایی می کند. همچنین این دستگاه درصورتی که مایعی به داخل کانال نشت کرده باشد با برقراری مدار الکتریکی می تواند مایع را شناسایی کند و درمان ریشه صورت بگیرد. توضیح اینکه دستگاه تخصصی MHN در کشور چین به تولید انبوه رسیده و به 200 کشور صادر شده است.