• تاریخ انتشار : 1395/11/05 - 13:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با بررسی زمینه های همکاری دانشگاه در پروژه OPATEL برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با معرفی گرنت Online Platform for Academic Teaching and Learning (OPATEL) به عنوان یکی از پروژه‌های برنامه اراسموس پلاس و مورد حمایت اتحادیه اروپا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست، شنبه 2 بهمن با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، برپا شد.
در آغاز، دکتر نکوفر با اشاره به اینکه مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از پنج دانشگاه ایرانی حاضر در پروژه اراسموس- مرحبا زمینه‌ساز همکاری با دانشگاه سانتیاگو د کامپوستلا به عنوان هماهنگ‌کننده اروپایی این پروژه شد، اظهار داشت: در راستای تعامل ایجاد شده فرصت آشنایی با اراسموس پلاس به عنوان یکی از برنامه‌های جدید بنیاد اراسموس موندس فراهم شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل از OPATEL به عنوان یکی از پروژه‌های برنامه اراسموس پلاس و زمینه‌ای تازه برای همکاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در این پروژه اتحادیه اروپا بودجه‌ای را به ایجاد ظرفیت‌های جدید اختصاص می‌دهد.
دکتر نکوفر با بیان اینکه در پروژه مذکور یک دانشگاه اروپایی باید آغازگر همکاری باشد، اظهار داشت: در همین راستا از سوی مسئول پروژه اراسموس دانشگاه لایپزیگ آلمان درخواستی مبنی بر همکاری در پروژه OPATEL ارسال شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل تصریح کرد: دانشگاه لایپزیگ اعلام کرده که در حال شکل‌دهی کنسرسیومی متشکل از دانشگاه‌های مختلف است تا با ایجاد سیستمی آنلاین و مجازی امکان همکاری اعضاء در زمینه آموزش پزشکی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: از دانشگاه علوم پزشکی تهران خواسته شده مسئولیت اجرایی این پروژه در منطقه را برعهده گیرد که قرار است طی نشستی این موضوع بررسی شود.
دکتر نکوفر همچنین به معرفی MediTec به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های برنامه اراسموس پلاس پرداخت و در خصوص زمینه‌های موجود برای تعامل در این بخش نیز توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه، حاضران به بیان نقطه نظرات خود را مطرح کردند و پیشنهاد استفاده از سیستم آنلاین برای آموزش زبان فارسی، انگلیسی و دروس مشترک دانشجویان مطرح شد.
بخش بعدی این نشست به موضوع برگزاری آیین روز بین‌الملل دانشگاه اختصاص یافت و مدیر توسعه امور بین‌الملل از برپایی این برنامه در 16 و 17 اسفندماه سال جاری خبر داد.
دکتر شعبانی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده 16 اسفندماه در تالار ابن‌سینا میزبان سفرا، نمایندگان کشورهای خارجی و مدعوین دانشگاه خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین غرفه‌های دانشجویان در چهارمین جشن روز بین‌الملل دانشگاه در مقابل درب ساختمان اصلی دانشکده پزشکی برپا می‌شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت,دستاوردهای معاونت بین الملل
  • کد خبر : 65784
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین