شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش تازهترین اقدامات بینالمللی دانشگاه برگزار شد
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش تازهترین اقدامات بینالمللی دانشگاه در سالن شورای این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه 23 بهمن با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر هادیان، دکتر حسنزاده و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برپا شد.
دکتر همتی در آغاز با اشاره به اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی که 20 و 21 بهمن در بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مباحث مهم که وزیر بهداشت و هیأت همراهشان در این گردهمایی مورد تأکید قرار دادند، برنامه عملیاتی سال آتی بود.
مشاور اجرایی معاونت بینالملل تصریح کرد: در همین راستا طی هفتههای اخیر برنامه عملیاتی سال 96 حوزه بینالملل دانشگاه مورد توجه قرار گرفته و تاکنون شاهد همکاری خوبی از مدیران معاونت بینالملل و معاونان پردیس بینالملل بودهایم.
دکتر همتی با بیان اینکه پیشنهادات مدیریتهای مختلف در قالب 21 برنامه گردآوری شده است، گفت: راهبرد اصلی برنامههای اعلامشده، توسعه بینالمللی سازی دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
وی عنوان برنامهها، فعالیتهای ذیل آنها، وزن دهی برنامهها و زمان مورد انتظار برای پیشبرد آنها را ساختار این نظام برنامهریزی عملیاتی دانست و از مدیریتهای حاضر خواست نسبت به تکمیل ساختار مذکور برای برنامههای پیشنهادی خود اقدام کنند.
مشاور اجرایی معاونت بینالملل همچنین پیشنهاد تعیین یک مسئول برای هریک از فعالیتهای تعریفشده را مطرح کرد و بیان داشت: همچنین تعیین نقش ستادی و عملیاتی فعالیتهای تعریفشده نیز حائز اهمیت است ضمن اینکه برای هریک از این فعالیتها باید شاخصی تعیین و خروجی آنها نیز مشخص شود.
در ادامه، پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی برای واحدهای زیرمجموعه مطرح و برنامهریزی در این باره انجام شد.
بخش بعدی این نشست به مقوله پذیرش نخستین گروه از دانشجویان خارجی دوره پزشکی عمومی در جزیره کیش اختصاص یافت و دکتر عرب خردمند در این باره گفت: با وجود زمانبر بودن مرحله صدور ویزا، این گروه که ورودی بهمن 95 هستند، از مدتی دیگر امکان تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را خواهند داشت.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل نیز با بیان اینکه به صورت تخمینی 35 تا 45 دانشجو که اغلب از کشورهای عراق، هند و نیجریه هستند دوره خود را آغاز میکنند، افزود: در تعامل با اداره کنسولی وزارت امور خارجه مقرر شد پس از ثبتنام، دانشجویان راهی جزیره کیش شوند.
دکتر شعبانی ادامه داد: طی نشستی مشترک با معاونان آموزشی و پژوهشی و سرپرست دانشجویان خارجی پردیس بینالملل مقرر شد ثبتنام این دانشجویان 6 تا 8 فروردین 96 انجام شود.
وی زمان آغاز کلاسهای دانشجویان جدیدالورود را نیز بلافاصله بعد از تعطیلات نوروز اعلام کرد.
در ادامه، مدیر توسعه امور بینالملل از پذیرش نخستین دانشجویان دو کشور چین و جمهوری آذربایجان در دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران جذب دانشجو از کشور چین را طی سالهای اخیر با انجام فعالیتهای تبلیغاتی در دستور کار خود قرار داده بود.
دکتر شعبانی همچنین به برنامهریزی برای افزایش تعداد دانشجویان اندونزیایی دانشگاه اشاره کرد و گفت: اندونزی بزرگترین جمعیت مسلمان جهان را دارد و جوانان بسیار علاقمند به ادامه تحصیل به ویژه در کشورهای همجوار هستند.
وی خاطرنشان کرد: اسفندماه 95 تیمی متشکل از کارشناس معاونت بینالملل و دو دانشجوی اندونزیایی دانشگاه جهت بررسی زمینههای افزایش پذیرش متقاضیان به این کشور سفر خواهند کرد.
در بخش پایانی این نشست، دکتر عرب خردمند با اشاره به اینکه برگزارکنندگان سمینار تروما از دانشجویان خارجی دانشگاه جهت حضور در این گردهمایی دعوت بعملآمده آوردهاند، بیان داشت: این سمینار سالانه در بیمارستان علی بن ابیطالب اهواز برگزار میشود.
معاون بینالملل دانشگاه ادامه داد: بیمارستان مذکور از دوران دفاع مقدس باقی مانده است و شرکتکنندگان ضمن شرکت در این کنگره امکان آشنایی با منطق جنگی را نیز خواهد داشت.
وی یادآور شد: دو سال پیش زمینه شرکت گروهی از دانشجویان خارجی دانشگاه در این سمینار فراهم و با استقبال خوبی نیز مواجه شد.
در پایان مقرر شد با بررسی شرایط حضور دانشجویان و تأمین امکانات مورد نیاز بستر لازم برای شرکت علاقمندان ایجاد شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان