• تاریخ انتشار : 1395/09/23 - 14:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 11
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

شورای مدیران معاونت بین‌الملل بررسی کرد

شرایط راه‌اندازی قطب منطقه‌ای جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی تهران

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با موضوع ادامه همکاری‌ها با مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا (KCSR) و بررسی شرایط راه‌اندازی قطب منطقه‌ای جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که شنبه 20 آذر برپا شد، دکتر شعبانی مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با اشاره به پیشینه همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا بیان داشت: پس از دیدارهایی که در تهران و کربلا میان مسئولان دو مجموعه صورت گرفت، قراردادی با رویکرد اصلی جذب دانشجویان عراقی به امضاء رسید.
دکتر شعبانی به برخی از مفاد قرارداد منعقد شده اشاره کرد و گفت: معرفی متقاضیان با نمره بالای 90 درصد در پنج درس اصلی (زیست، شیمی، ریاضی، زبان و فیزیک) توسط مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا، پذیرش نهایی متقاضیان در کمیته جذب دانشجویان خارجی، ارائه آموزش‌های لازم زبان فارسی و انگلیسی به پذیرفته‌شدگان با محوریت کالج بین‌الملل دانشگاه و تأمین خوابگاه و محل اقامت دانشجویان توسط KCSR از جمله توافقات انجام‌شده در قالب این قرارداد است.
وی تصریح کرد: همچنین مرکز مذکور، مسئولیت پرداخت شهریه‌های دانشجویی و دوره‌های آموزشی زبان فارسی و انگلیسی و هزینه انواع بیمه را بر عهده خواهد داشت.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل با بیان اینکه از زمان انعقاد قرارداد، مکاتبات و نشست‌های مختلفی میان طرفین انجام شده است، گفت: پیرو این مذاکرات، طرف عراقی درصدد تغییر در برخی مفاد قرارداد برآمد که البته دانشگاه در بازه‌های زمانی مختلف پاسخ‌های لازم را به آن‌ها داد.
دکتر شعبانی افزود: این در حالی است که تاکنون دو نشست از کمیته جذب دانشجویان خارجی به بررسی پرونده متقاضیان اعلام‌شده توسط این مرکز اختصاص یافته و 25 نفر نیز پذیرفته ‌شده‌اند.
دکتر عرب خردمند معاون بین‌الملل دانشگاه نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار علاقمندی به همکاری با آستان مقدس امام حسین (ع)، جذب برترین متقاضیان را در دستور کار این همکاری قرار داده است.
معاون بین‌الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه به تمامی مفاد قرارداد در بازه زمانی تعریف‌شده پایبند است و هرگونه تغییر و تحول در خصوص زمینه‌های همکاری به مذاکرات آتی بستگی دارد.
پس از آن، حاضران نقطه نظرات خود را بیان کردند و مقرر شد تصمیمات در خصوص ادامه همکاری با KCSR طی نامه‌ای به این مرکز اعلام شود.  
در ادامه، دکتر نکوفر مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل موضوع ایجاد قطب منطقه‌ای جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی تهران را مطرح کرد و گفت: مدتی پیش در نشست مشترک دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه، دکتر ظفرقندی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه و جمعی از جراحان عروق با پروفسور مایکل جیکوبز، رئیس کرسی جراحی عروق اروپا، این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: کرسی جراحی عروق اروپا (EVC) هم اکنون علاقمند است مرکزی در ایران با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه‌اندازی کند تا به قطب منطقه‌ای تبدیل شود.
دکتر نکوفر با اشاره به اینکه طرفین برای ایجاد این مرکز به توافقات اولیه دست یافته اند، اظهار داشت: همچنین مقرر شد دانشگاه Strategic Partner خود را جهت آغاز این همکاری‌ها معرفی کند.
دکتر معینی، عضو هیأت‌علمی دانشگاه نیز به معرفی کرسی جراحی عروق اروپا پرداخت و گفت: این مرکز از حدود بیست سال پیش در شهر ماستریخت هلند شکل گرفته است.
وی افزود: EVC با برگزاری کنفرانس‌های متعدد در زمینه‌های جراحی قلب، جراحی عروق، قلب و عروق و رادیولوژی مداخله‌ای شناخته شده است.
دکتر معینی تصریح کرد: سالانه بیش از 2 هزار نفر در کنگره چند روزه این مرکز شرکت می‌کنند، ضمن اینکه دوره‌های متعددی توسط آن‌ها برای علاقمندان از سراسر جهان برگزار می‌شود.
عضو هیأت‌علمی دانشگاه با اشاره به بازدید پروفسور جیکوبز از امکانات دانشگاه پیرو توافقات اولیه برای برگزاری کنگره بین‌المللی جراحی عروق در ایران، بیان داشت: کنگره رویداد اصلی این مجموعه است که سالانه در کشورهای مختلف برگزار می‌شود.
وی یادآور شد: به نظر می‌رسد همکاری‌های ما با کرسی جراحی عروق اروپا باید با برپایی کنگره آغاز شود تا در ادامه به شکل‌گیری قطب منطقه‌ای بیانجامد.
دکتر معینی همچنین از آمادگی هیأت پنج نفره کرسی جراحی عروق اروپا با محوریت پروفسور جیکوبز برای سفر به ایران و بررسی زوایای مختلف همکاری‌های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
دکتر عرب خردمند نیز با تأکید بر اهمیت ایجاد قطب منطقه‌ای جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد انجام توافقات با محوریت قطب منطقه‌ای و به دنبال آن برگزاری کنگره سالانه را مطرح کرد.
بخش پایانی این نشست به بررسی بورسیه‌های تحصیلی بنیاد هامبولت آلمان اختصاص یافت و دکتر نکوفر در این باره گفت: پیرو برنامه‌ریزی جهت برپایی دومین سمینار بین‌المللی پپتید ایران با حمایت این بنیاد خیریه، نشست مشترکی با نمایندگان دانشکده‌های مرتبط برگزار شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل ادامه داد: این جلسه زمینه آشنایی با دکتر بلالایی، سفیر بنیاد خیریه هامبولت در ایران را فراهم کرد.
وی با بیان اینکه به دنبال تعاملات انجام شده، بررسی‌های بیشتر در خصوص فعالیت‌های بنیاد مذکور در دستور کار قرار گرفت، گفت: بنیاد هامبولت به دانشجویان پسادکترا و اساتید زیر 45 سال در حوزه‌های مختلفی چون پزشکی بورسیه تحصیلی می‌دهد.
دکتر نکوفر افزود: هدف از ارائه این بورس‌ها، تحصیل در آلمان و آشنایی با زبان و فرهنگ مردم این کشور ذکر شده است.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل همچنین پیشنهاد برگزاری جلسات سخنرانی برای دکتر بلالایی با موضوع تشریح فعالیت‌های بنیاد خیریه هامبولت را ارائه کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه در جمع‌بندی این بخش نیز انجام بررسی‌های بیشتر را لازمه هرگونه فعالیت و همکاری مشترک عنوان کرد.
توضیح اینکه این نشست با حضور دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر هادیان و دکتر رحیمی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر معینی، جراح عروق و عضو هیأت‌علمی دانشگاه، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌الملل معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل برگزار شد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 64766
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین