سی و یکمین نشست شورای معاونان بین‌الملل به میزبانی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی

سی و یکمین نشست شورای معاونان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل و دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، دوشنبه 25 دی 1402 در سالن اجتماعات دانشکده تغذیه برگزار شد. در این نشست، برنامه همکاری با متخصصان و فناوران ایرانی خارج از کشور توسط دکتر سیدمجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه معرفی شد. دکتر خدیجه میرزائی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی نیز از روند تغییرات در حوزه‌های مختلف بین‌المللی سازی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی طی سال‌های 1400، 1401 و نه‌ماهه اول 1402 و همچنین برنامه‌های در دست اقدام این دانشکده در حوزه بین‌الملل و تعیین شاخص‌های محقق در افق انتهای 1402 گزارشی ارائه کرد. پس از جلسه نیز طبقه هم کف این دانشکده مشتمل بر کافه کتاب، محوطه حیاط، نمازخانه و سالن استقرار دانشجویان دکترا که با استفاده از بودجه بین‌المللی سازی دانشگاه و با حمایت معاونت بین‌الملل دانشگاه بازسازی‌شده بود با حضور دکتر محمدحسین آیتی و اعضای شورای بین‌الملل و با هدف استفاده عموم دانشجویان ایرانی و بین الملل افتتاح شد.