• تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 16:21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سرپرست بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش از پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد

دکتر امید براتی، سرپرست بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش با همراهی دکتر سید مهدی رضایت، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، از پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل و به نقل از روابط عمومی پردیس بین‌المللی کیش، این بازدید پنج‌شنبه 5 بهمن 1402 صورت گرفت و دکتر هاشمی، معاون درمان و دکتر جویانی، معاون اجرایی بیمارستان کیش نیز حضور داشتند.
طی این برنامه مسئولان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش از بخش‌های مختلف پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
در نشستی که پس از بازدید برگزار شد؛ دکتر سید مهدی رضایت و جمعی از مسئولان و کارشناسان پردیس کیش، به معرفی دانشگاه، روند جذب دانشجو و ظرفیت‌های همکاری پردیس کیش پرداختند.
در ادامه در خصوص افزایش همکاری‌های بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین بهره‌مندی از حضور پزشکان بیمارستان برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در این دانشگاه گفتگو و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت