شورای مدیران معاونت بینالملل بررسی کرد
زمینههای آتی همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس
زمینههای آتی همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس (EMU) در شورای مدیران معاونت بینالملل بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، این نشست شنبه 9 بهمن با حضور دکتر عرب خردمند، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، مهندس همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بینالمللی معاونت بینالملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل برگزار شد.
در آغاز، دکتر عرب خردمند از حضور هیأت دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس طی هفته آتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و بیان داشت: هدف از سفر این گروه انعقاد Joint Program پزشکی و بازدید آنها از دانشکدههای علوم تغذیه و رژیم شناسی، پرستاری و مامایی و توانبخشی است.
معاون بینالملل دانشگاه با اشاره به اینکه نمایندگان دانشگاه EMU پیش از این با سفر به ایران با بخشی از توانمندیها و امکانات دانشگاه آشنا شدهاند، اظهار داشت: همچنین طی تعاملات انجام شده، طرفین همکاری در قالب برنامه مشترک آموزشی را در دستور کار قرار دادهاند.
وی تصریح کرد: طبق این توافقات، دانشجویان خارجی معرفیشده از دانشگاه مدیترانه شرقی دو سال علوم پایه خود را در این دانشگاه و دوره بالینی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران سپری خواهند کرد.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه در تلاش برای انعقاد توافقنامه مربوط به این دوره در وزارت بهداشت هستیم، گفت: در همین راستا پیشنویس مورد نظر آماده و جهت تأیید برای معاونت آموزشی این وزارتخانه ارسال خواهد شد.
در ادامه، حاضران نقطه نظرات خود را در خصوص موضوعاتی چون شرایط پذیرش متقاضیان، آموزش زبان فارسی، نظارت بر برگزاری دوره علوم پایه و شهریه پذیرفتهشدگان مطرح کردند.
در همین راستا مقرر شد ضمن نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران بر کمیته پذیرش متقاضیان، دانشجویان پیش از ورود به دوره بالینی در آزمون جامع علوم پایه شرکت کنند.
همچنین حاضران بر آموزش زبان فارسی توسط دانشگاه به اتفاق نظر رسیدند و قرار شد این موارد در توافقنامه مذکور لحاظ شود.
بخش بعدی این نشست به توضیحاتی در خصوص برنامه عملیاتی سال 96 حوزه بینالملل دانشگاه اختصاص یافت و مشاور اجرایی معاونت بینالملل در این باره گفت: برنامه کلان توسعه بینالمللی سازی دانشگاهها برای سال 96، متشکل از 10 راهبرد اصلی است.
دکتر همتی با ارائه راهبردهای مذکور، پیشنهاد ارائه راهبردهای جدید را به معاونان پردیس بینالملل و مدیران معاونت بینالملل دانشگاه ارائه کرد.
وی همچنین با بیان اینکه بهتر است سطح فعالیتهای این حوزه ملی در نظر گرفته شود، اظهار داشت: همچنین برنامههای اختصاصی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز میتواند در قالب این فعالیتها دیده شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان