دیدار مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با استاد ایرانی دانشگاه هاروارد با رویکرد همکاریهای مشترک
نشست مشترک دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل و دکتر فاطمی، دکترای روانشناسی و استاد دانشگاه هاروارد آمریکا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دانشگاه، در این نشست که یکشنبه 2 آبان در معاونت بینالملل برپا شد، دکتر خاتونآبادی، مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی نیز حضور داشت.
در آغاز، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل به صورت اجمالی دانشگاه علوم پزشکی تهران را معرفی کرد و گفت: این دانشگاه در دهه شصت شمسی از دانشگاه تهران تفکیک شده و در کنار مقوله آموزش دانشجویان در رشتههای علوم پزشکی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران را نیز برعهده دارد.
دکتر شعبانی افزود: هم اکنون بیش از 13 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند ضمن اینکه بیش از 60 درصد آنها را دختران تشکیل میدهند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار و سیصد عضو هیأتعلمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، به معرفی دانشکدهها و واحدهای زیرمجموعه پرداخت.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل تصریح کرد: از سال 2011 میلادی فعالیتهای بینالمللی این دانشگاه به صورت نظاممند آغاز شده است که جذب 656 دانشجو از 34 کشور از نتایج این فعالیتها است.
دکتر شعبانی ادامه داد: دانشجویان خارجی فعلی از میان 14 هزار متقاضی پذیرفته شدهاند و نزدیک به 5 درصد از مجموع دانشجویان دانشگاه را تشکیل میدهند.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با بیان اینکه دانشجویان بینالمللی هم اکنون در 90 رشته تحصیل میکنند، افزود: از مدتی پیش کالج بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اهداف اصلی آموزش زبان انگلیسی و فارسی به دانشجویان خارجی و افزایش توانمندی اساتید و کارکنان دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده است.
دکتر شعبانی با تأکید بر اهمیت تنوع کشورهای پذیرنده دانشجویان خارجی، یادآور شد: در دورههای منتهی به Certificate که دانشجویان به منظور افزایش مهارتهای خود به این دانشگاه میآیند، شاهد تنوع متفاوتی از نظر تعداد کشورها هستیم.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل همچنین ضمن قدردانی از مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی به منظور ایجاد فرصت تعامل با دکتر فاطمی، بیان داشت: با توجه به سوابق ارزشمند این استاد برجسته، علاقمندیم از تجربه ایشان در تدریس و آموزش دانشجویان بینالمللی استفاده کنیم.
دکتر فاطمی، نیز با اشاره به اینکه دوره دکترا خود را در دانشگاه British Colombia و یک دورهٔ پسا دکترای روانشناسی را در دانشگاه هاروارد گذرانده است، بیان داشت: فرصت تدریس در یازده دانشگاه آمریکایی برای من در طول سالهای گذشته فراهم شده است.
استاد دانشگاه هاروارد به سوابق همکاری خود با دانشگاههای ایرانی و برگزاری تعداد زیادی کارگاه و سمینارهای آموزشی نیز اشاره کرد و از آمادگی برای همکاریهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
وی نقش هوش هیجانی در ارتباط، تفکر خلاق و تعالی سازمانی، بهبود عملکرد سازمانی، مهارتهای نفوذ در سازمان، سواد رسانهای، مدیریت استرس و حضور و پویایی در لحظه را از جمله موضوعاتی دانست که میتواند سرفصل کارگاهها و یا دورههای آموزشی برای دانشجویان و کارکنان قرار گیرد.
دکتر خاتونآبادی، مدیر گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی نیز پیشنهاد برنامهریزی مدون و بلندمدت جهت همکاریهای طرفین را مطرح کرد.
دکتر شعبانی در جمعبندی این نشست ضمن قدردانی از تعامل این استاد برجسته با دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ادامه همکاری های مشترک تأکید کرد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان