• تاریخ انتشار : 1402/09/15 - 17:00

به مناسبت گرامیداشت روز حسابدار

دکتر آیتی با حضور در واحد حسابداری معاونت بین‌الملل دانشگاه، از زحمات مدیران و کارشناسان این مجموعه تقدیر کرد

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در واحد حسابداری معاونت بین‌الملل، از زحمات مدیران و کارشناسان این مجموعه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در این دیدار که چهارشنبه 15 آذر 1402 هم‌زمان با روز حسابدار صورت گرفت؛ معاون بین‌الملل دانشگاه به همراه دکتر محمدحسین پورغریب، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل دانشگاه، در جمع همکاران این مدیریت حاضر شد و روز حسابدار را به آنان تبریک گفت.
دکتر آیتی ضمن قدردانی از زحمات مدیران و کارشناسان واحد مالی و حسابداری، شغل حسابداری را شغل پر زحمتی دانست که نیازمند سرعت عمل و دقت بسیار است.
نسرین قادری، سرپرست امور مالی معاونت بین‌الملل نیز در ادامه، به نمایندگی از سوی کارشناسان و دیگر همکاران این مدیریت، از توجه دکتر آیتی و دکتر پورغریب برای گرامیداشت روز حسابدار و حضور در جمع همکاران تقدیر و تشکر کرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت