با ارسال نامه تأیید رسمی
دفتر همکاریهای جنوب آسیا و ایرانِ دانشگاه علوم کاربردی زوریخ، اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس را به رسمیت شناخت
دکتر نغمه معراجی، دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس از به رسمیت شناخته شدن و اعتباربخشی این اتاق از سوی دفتر همکاریهای جنوب آسیا و ایران (Lading House South Asia and Iran) دانشگاه علوم کاربردی زوریخ سوئیس خبر داد.
.webp)
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل وی با اعلام این خبر گفت: پس از آغاز به کار اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس در دانشگاه علوم پزشکی تهران، این دفتر ارتباط با Leading House South Asia and Iran را در دستور کار خود قرار داد.
دکتر معراجی افزود: دانشگاه علوم کاربردی زوریخ از طرف وزارت آموزش، تحقیقات و نوآوری کشور سوئیس (SERI) مسئولیت برقراری همکاری تحقیقاتی دوجانبه سوئیس و کشورهای افغانستان، ایران، بنگلادش، بوتان، پاکستان، سریلانکا، مالدیو، نپال و هند را برعهده دارد.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس تصریح کرد: در همین راستا جلسات مکرری از طریق Skype با Waseem Hussain، مسئول Leading House South Asia and Iran برگزار شد که در نهایت 13 آگوست سال میلادی جاری نامه تأیید رسمی (Recognition Letter) از سوی این دفتر برای اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس ارسال شد.
دکتر معراجی صدور این نامه را به معنای تأیید اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس و به رسمیت شناخته شدن آن در بخش آکادمیک این کشور عنوان کرد و گفت: نامه تأیید رسمی ارتباطات این دفتر را با دانشگاههای سوئیس تسهیل خواهد کرد.
وی در ادامه به توافقات انجام شده با دفتر همکاریهای جنوب آسیا و ایران برای تعاملات آتی مشترک اشاره کرد و بیان داشت: تعریف گرنتهای مشترک میان اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس، میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و Leading House South Asia and Iran یکی از موارد مورد اتفاق است.
دکتر معراجی افزود: این گرنتها در قالب کاری تیمی و مشترک و از طریق فراخوان اعلام خواهند شد و پروژههای مشترک میان دانشگاههای ایرانی و سوئیسی که واجد شرایط شناخته شوند، امکان استفاده از آنها را خواهند داشت.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس با بیان اینکه برگزاری کارگاههای مشترک در حیطههای اولویتدار علوم پزشکی نیز مورد توافق طرفین قرار گرفته است، اظهار داشت: این فعالیت در افزایش آشنایی محققان ایران و سوئیس با یکدیگر و انجام اقدامات مشترک آتی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: همچنین در این تعاملات شناسایی و ایجاد فرصتها و زمینههای تازه همکاریهای دانشگاهی و تحقیقاتی نیز مورد توجه قرار دارد.
دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس ادامه داد: این رویکرد نیز منجر به نزدیک شدن اساتید دو کشور، افزایش رفتوآمد آنها به کشورهای یکدیگر و تسهیل فرآیندهای ارتباطی میشود.
دکتر معراجی پایانبخش صحبتهای خود را به فعالیتهای انجامشده توسط اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس اختصاص داد و افزود: تهیه پایگاه دادهها از دانشگاههای این کشور، مطالعه در خصوص منابع تأمین گرنتها و بورسیههای تحقیقات دانشگاهی در سوئیس و آمادهسازی وبسایت اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس از جمله اقدامات انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این مطالعات زمینهساز معرفی گرنتهای وزارت آموزش، تحقیقات و نوآوری سوئیس و بنیاد ملی علوم سوئیس (SNSF) در دانشگاه و اطلاعرسانی به سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور شد که در نهایت تعدادی از گروههای تحقیقاتی موفق به ارسال درخواست خود شدند.
توضیح اینکه اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس اردیبهشت 97 با حضور وزیر علوم سوئیس و هیأت همراه، رئیس دانشگاه، سفیر سوئیس در ایران و معاون بینالملل دانشگاه در راستای افزایش روابط علمی و آکادمیک میان دو کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران راهاندازی شد.
همچنین طی نشست سفیر سوئیس در ایران با معاون بینالملل دانشگاه و جمعی از اعضای هیأتعلمی در مرداد ماه سال جاری، حکم انتصاب دکتر نغمه معراجی به عنوان دبیر اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس به وی اعطاء شد.
علاقهمندان جهت ارتباط با این دفتر میتوانند با شماره تلفن 81634208 و یا پست الکترونیکی irsw-leadinghouse@sina.tums.ac.ir تماس حاصل کنند.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال نظر