• تاریخ انتشار : 1403/02/04 - 13:57

دانشیار داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان نماینده ایران در نشست شبکه همکاری‌های بین‌الملل قانونگذاری برای داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشت شرکت کرد

دکتر آرمان زرگران، دانشیار داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی و مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین نشست سالانه شبکه همکاری‌های بین‌الملل قانونگذاری برای داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشت شرکت و سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، پانزدهمین نشست سالانه همکاری‌های بین‌الملل قانونگذاری برای داروهای گیاهی (WHO- IRCH) از 28 فروردین تا اول اردیبهشت 1403 (16 تا 20 آوریل 2024) به میزبانی شهر استانبول در کشور ترکیه برگزار شد.
دکتر آرمان زرگران به دعوت سازمان جهانی بهداشت و به‌عنوان نماینده ایران، علاوه بر حضور در این اجلاس جهانی، با موضوع وضعیت قوانین حوزه داروهای گیاهی در ایران نیز در این نشست بین‌المللی سخنرانی کرد.
بررسی قوانین مرتبط با داروهای گیاهی در کشورها، کنترل کیفیت و ارزیابی اثربخشی داروهای گیاهی، تدوین فارماکوپه جهانی گیاهی و تهیه ابزار بنچمارک جهانی برای داروهای گیاهی، محورهای موضوعی پانزدهمین نشست سالانه همکاری‌های بین‌الملل قانونگذاری برای داروهای گیاهی بود.
رئیس واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت، نمایندگان 44 کشور عضو در این شبکه و همچنین نمایندگان سه منطقه مدیترانه شرقی، اروپا و آفریقای سازمان جهانی بهداشت در این مراسم حضور داشتند.
همچنین امینه اردوغان، بانوی اول ترکیه و همسر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور این کشور و فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت کشور ترکیه، به‌عنوان مهمانان ویژه در نشست روز 19 آوریل (31 فروردین 1403) این رویداد حضور یافته و سخنرانی کردند.
توضیح اینکه جمهوری اسلامی ایران از سال 2020 به‌عنوان عضو ناظر و از سال 2021 به‌عنوان عضو اصلی در شبکه همکاری‌های بین‌الملل قانونگذاری برای داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشت حضور داشته و دکتر زرگران از سال 2020 نماینده ایران در این شبکه بوده است.