• تاریخ انتشار : 1398/04/26 - 08:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 11
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با رویکرد حضور فعال‌تر در عرصه‌های بین‌المللی

دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعیت هلال‌احمر ایران تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین‌المللی امضاء کردند

دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه تعاملات مشترک بین‌المللی و به منظور استفاده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و درمانی یکدیگر برای حضور فعال‌تر در عرصه بین‌الملل، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این تفاهم‌نامه در جریان نشست روز دوشنبه 24 تیر 98 دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر محمد عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل و دکتر کرمان پور، مشاور اجتماعی معاونت بین‌الملل با زهرا فلاحت، سرپرست معاونت بین‌الملل و دکتر احمد سلطانی، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر ایران به میزبانی معاونت بین‌الملل دانشگاه منعقد شد.
فلاحت، سرپرست معاونت بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر ایران در آغاز با اشاره به اینکه ارتباطی که از قبل با دکتر عباسی از مدیران پیشین جمعیت هلال‌احمر و مشاور فعلی معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود داشت، زمینه‌ساز علاقه‌مندی طرفین برای شروع همکاری‌های مشترک شد، اظهار داشت: اشتراک فعالیت‌های دو مجموعه به ویژه اهداف خیرخواهانه و عام‌المنفعه و به دنبال آن برگزاری جلسات هم‌اندیشی بسترهای لازم برای انعقاد این تفاهم‌نامه را فراهم کرد.
وی افزود: هلال‌احمر ایران بسیار مایل به توسعه فعالیت‌های خود در تعامل با شرکای جدید از جمله مجموعه‌ای چون دانشگاه علوم پزشکی تهران است تا بتواند با ورود به عرصه‌های نوین توان و ظرفیت‌های خود را به نمایش بگذارد.
سرپرست معاونت بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر ایران اظهار امیدواری کرد که پس از انعقاد تفاهم‌نامه مشترک، دو طرف با همکاری‌های متقابل در راستای اجرایی شدن آن گام بردارند و منشأ اثر و خیر باشند.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز گفت: با تکیه بر آشنایی با توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه و همکاری که پیش از این با جمعیت هلال‌احمر تجربه کرده‌ایم، امیدواریم بتوان تعاملات آموزشی، پژوهشی و خدمات‌رسانی دو طرف را با بهره‌گیری از بعد بین‌الملل گسترش داد.
وی با بیان اینکه هدف ما در مقوله بین‌المللی سازی دانشگاه طی سال‌های اخیر استفاده از همین بعد در آموزش، پژوهش و خدمات بوده و خوشبختانه نتایج قابل قبولی نیز به همراه داشته است، گفت: تاکنون حدود 900 دانشجوی بین‌الملل از 45 کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل شده‌اند و شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل نیز در حال حاضر پذیرای 150 دانشجوی بین‌الملل با ملیت‌های مختلف است.
معاون بین‌الملل دانشگاه با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود با همکاری جمعیت هلال‌احمر بتوان در بحث آموزش بین‌الملل فعالیت‌های متنوعی را انجام داد، افزود: خوشبختانه مسائل مربوط به تعریف دوره‌های آموزشی ویژه دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران مرتفع شده و هم‌اکنون می‌توان دوره‌های کوتاه‌مدت درخواستی را در حوزه‌های تخصصی و فوق تخصصی طراحی و اجرایی کرد.
دکتر کردی اضافه کرد: همچنین برای دوره‌های منتج به مدرک تحصیلی نیز در صورت وجود متقاضیان خارجی از طریق کمیته تطبیق و متناسب‌سازی برنامه‌های آموزشی وارد خواهیم شد و مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنیم.
وی افزود: با این رویکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌تواند بخش مهمی از مشکلات منطقه به لحاظ پزشکی و سلامت را در خصوص تربیت نیروهای متخصص و کارآمد کاهش دهد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به اینکه پزشکان، متخصصان و اساتید دانشگاه از توانمندی قابل‌توجهی در مقوله ارائه آموزش‌های لازم و خدمات‌رسانی برخوردارند، بیان داشت: از توان این افراد که در سطح منطقه کم نظیر است می‌توان در جهت اهداف جمعیت هلال‌احمر ایران و براساس مفاد تفاهم‌نامه منعقد شده بهره برد.
سپس دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل توجه حاضران را به بعد دیگری از همکاری‌های مشترک با امضاء این تفاهم‌نامه جلب کرد و اظهار داشت: در سایه ارتباطات شکل گرفته می‌توان فرصت عضویت دانشجویان بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در سازمان‌های جوانان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر فراهم کرد.
وی تصریح کرد: این رویکرد سبب می‌شود دانشجویان خارجی پس از فارغ‌التحصیلی به نیروهایی متخصص تبدیل شوند که هم آشنایی کافی نسبت به ایران و جمعیت هلال‌احمر دارند و هم در شرایط بحرانی با کمک‌رسانی به  اقشار مختلف مردم، مثمر ثمر واقع می‌شوند.
دکتر سلطانی، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر ایران نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین فعالیت‌های این معاونت پرداخت و گفت: با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در شرف راه‌اندازی مرکز نوآوری هلال‌احمر به عنوان یک شتاب‌دهنده در حوزه امداد و نجات هستیم.
وی با بیان اینکه در کنار همکاری‌های آموزشی و فناوری که با تکیه بر توانمندی‌های دو مجموعه می‌تواند موضوع همکاری باشد، انتظار می‌رود مقوله پژوهش نیز به عنوان سرفصل دیگر تعاملات مشترک مورد توجه قرار گیرد، افزود: جمعیت هلال‌احمر ایران طی چند سال اخیر به سمت پژوهش‌های کاربردی رفته و مجوز فعالیت مراکز تحقیقاتی تاب‌آوری در حوادث و بلایا و مدیریت سلامت در تجمعات انبوه  را از وزارت بهداشت دریافت کرده است.
دکتر سلطانی ادامه داد: در خصوص فعالیت‌های مربوط به این مراکز درصدد جذب گرنت های بین‌المللی از کشورهای همکار و همسایه هستیم ضمن اینکه همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز حائز اهمیت خواهد بود.
در پایان با پیشنهاد سرپرست معاونت بین‌الملل هلال‌احمر مقرر شد کارگروهی متشکل از کارشناسان و صاحب‌نظران دو مجموعه تشکیل شود تا اجرایی شدن بندهای مختلف این تفاهم‌نامه و هماهنگی برای دست یافتن به مأموریت‌ها و اهداف پیش‌بینی‌شده را پیگیری کند.

 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 274210
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین