• تاریخ انتشار : 1403/03/30 - 06:56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشجویان پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم نماز عید قربان شرکت کردند

نماز جماعت عید سعید قربان به امامت حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا بی‌نیاز، امام‌جمعه جزیره کیش برگزار شد و جمعی از دانشجویان بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پردیس بین‌المللی کیش، این مراسم آئینی و معنوی، دوشنبه 28 خرداد 1403 هم‌زمان با عید سعید قربان در مصلا جزیره کیش برگزار شد.
جمعی از دانشجویان بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به امامت حجت‌الاسلام‌والمسلمین بی‌نیاز، امام‌جمعه جزیره کیش، نماز عید را دوشادوش مردم حاضر در مصلا جزیره اقامه کردند.
همچنین در شب عید الاضحی، عید بزرگ قربان نیز دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در محل سالن اجتماعات خوابگاه دانشجویی سارا گرد هم آمدند و با مدیحه‌سرایی و اجرای برنامه‌های دانشجویی این عید را گرامی داشتند.
عید قربان از اعیاد بزرگ اسلامی و نقطه وحدت و همبستگی ملت‌های مسلمان و تجلی ایمان و طاعت محض در برابر خداوند یکتا است.

تنظیم خبر: الهام رضازاده
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار شعبه کیش,ویژه دانشگاه