• تاریخ انتشار : 1403/04/09 - 10:29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشجوی بین‌الملل دانشگاه عنوان برتر کشوری بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی را کسب کرد

دانشجوی بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب رتبه برتر کشوری در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، طی این جشنواره سلیمه ثانی مامان، دانشجوی بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه برتر کشوری در حفظ پنج جز از قرآن کریم را کسب کرد.
بنابراین گزارش اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در بیست و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حائز 35 رتبه برتر بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، فناوری و تولیدات رسانه‌ای شدند.
این جشنواره 6 تا 16 خرداد 1403 در دو بخش زنان و مردان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد و برای نخستین بار 50 دانشجوی بین‌الملل از 30 کشور جهان در آن شرکت داشتند.

خبر: لیلا کرمی
تنظیم: مهناز وحیدی