• تاریخ انتشار : 1397/07/24 - 12:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور اعضای هیأت‌علمی دانشگاه در نشست بین‌المللی خاورمیانه-اروپا: همکاری در انتقال تجربیات پژوهشی برای دستیابی به آینده پایدار

اعضای هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست بین‌المللی خاورمیانه-اروپا: همکاری در انتقال تجربیات پژوهشی برای دستیابی به آینده پایدار حضوری فعال خواهند داشت.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این نشست 27 تا 29 مهرماه به میزبانی پردیس بین‌المللی دانشگاه تهران در جزیره کیش و براساس طرح سازمان ملل با عنوان شبکه آب و انرژی و غذا برگزار خواهد شد.
برنامه‌ریزی برای برپایی نشست علمی خاورمیانه - اروپا توسط کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی ایران انجام شده و پژوهشگران مؤسسات پژوهشی و مدیران تصمیم‌ساز از کشورهای مختلف اروپایی از جمله اتریش، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، پرتقال، سوئد و سوئیس و نیز کشورهای خاورمیانه در آن حضور خواهند داشت.
ایجاد و تقویت انجمنی متشکل از تصمیم گیران کلیدی از مؤسسات علمی و پژوهشی خاورمیانه و اروپا، ایجاد ارتباط بین تیم‌های پژوهشی، یافتن راهکار برای غلبه بر موانع در همکاری‌های پژوهشی و نوآوری، تقویت همکاری‌های بین‌المللی در ارتباط با تحقیق و نوآوری و یادگیری با هم و از یکدیگر مهم‌ترین اهداف نشست مذکور است.
همچنین مسائلی چون خط‌مشی نوآوری و علم، نقاط قوت و ضعف در همکاری‌های علمی و پژوهشی در خاورمیانه و بین کشورهای خاورمیانه و اروپا، چهار حوزه پژوهشی آب، انرژی‌های تجدید‌پذیر، بیماری‌های غیرواگیر و مسائل شهری و شهرنشینی و نوآوری‌های مربوط به آن‌ها و ارتباط آن‌ها با یکدیگر، انتقال تکنولوژی و مهارت، ثبت اختراع و ارزیابی کیفیت، ایجاد و گسترش همکاری‌های پژوهشی و نوآوری در نشست خاورمیانه-اروپا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بر همین اساس حدود بیست عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز نسبت به تهیه پروپوزال‌های خود در دو مقوله بیماری‌های غیرواگیر و آب اقدام کرده‌اند.
بررسی اولیه این پروپوزال‌ها توسط مرکز تحقیقاتی بیماری‌های غیرواگیر و پژوهشکده محیط‌زیست دانشگاه به سرپرستی دکتر فرشاد فرزادفر و دکتر امیرحسین محوی در قالب کمیته داوری انجام شد.
این کمیته متشکل از اعضای هیأت‌علمی دانشگاه، نمایندگان مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی و داوران طراز اول از دانشگاه بود که پس از ارزیابی طرح‌ها، تعدادی از آن‌ها را برای ارائه در این نشست بین المللی تأیید کردند.
بنابراین گزارش پروپوزال‌های تأیید شده توسط اعضای هیأت‌علمی دانشگاه ارائه و سایر طرح‌ها نیز در قالب پوستر به نشست خاورمیانه-اروپا راه می‌یابند.
این در حالی است که مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه با طراحی اپلیکیشنی، اطلاعات کامل مربوط به تمامی پروپوزال‌های دانشگاه را در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد داد.
توضیح اینکه مراسم افتتاحیه نشست مذکور جمعه 27 مهر با حضور روسا و معاونان بین‌الملل پنج دانشگاه ایرانی برپا خواهد شد و هماهنگی‌های لازم جهت حضور اعضای هیأت‌علمی دانشگاه در این گردهمایی توسط معاونت بین‌الملل دانشگاه انجام شده است.

 

خبرنگار: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 277207
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین