با حضور معاونان بینالملل دانشکدهها
جلسه هماهنگی برپایی سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی برگزار شد
در راستای انجام هماهنگیهای لازم جهت برگزاری سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی، معاون بینالملل دانشگاه با معاونان بینالملل دانشکدهها دیدار کرد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، در این نشست که یکشنبه 27 فروردین در سالن شورای معاونت بینالملل برپا شد، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل و جمعی از کارشناسان مدیریت روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی نیز حضور داشتند.
در آغاز، معاون بینالملل دانشگاه، برگزاری این سمینار را فرصتی برای تبادل تجربیات با صاحبنظرانی دانست که به صورت علمی روی مقوله بینالمللی سازی آموزش عالی کار کردهاند، اظهار داشت: مطالعات میدانی در خصوص نحوه بینالمللی سازی آموزش عالی در کشورهای مختلف حاکی است بسیاری از آنها مسیر فعلی ما را گذرانده و با چالشهایی مشابه مواجه بودهاند.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: علیرغم برگزاری نخستین دوره این سمینار، خوشبختانه با استقبال خوبی از سوی صاحبنظران خارجی روبرو شدهایم.
وی با تأکید بر همکاری مثبت وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور خارجه در برپایی این گردهمایی، از این رویداد به عنوان امکانی مناسب برای مشارکت هر چه موثرتر اعضای هیأتعلمی، کارشناسان و دانشجویان بینالمللی دانشگاه یاد کرد.
معاون بینالملل دانشگاه ابراز امیدواری کرد که با تداوم برپایی سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی، طی سال آتی شاهد میزبانی یکی از دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم از این گردهمایی باشیم.
دکتر عرب خردمند خاطرنشان کرد: جامعیت دانشگاهها و تنوع رشتههای علمی ضرورت توسعه ارتباطات و تعاملات هر چه بیشتر میان دانشگاههای وزارت علوم و وزارت بهداشت را ایجاد میکند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل نیز مراجعه متقاضیان به وبسایت سمینار و ثبتنام آنلاین را موضوعی حائز اهمیت عنوان کرد و بیان داشت: حضور شرکتکنندگان در سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی به صورت رایگان خواهد بود.
دکتر نکوفر خواستار مشارکت موثر معاونان بینالملل دانشکدهها و کارشناسان آنها در طول دو روز برگزاری سمینار مذکور شد و بیان داشت: از معاونان بینالملل دانشکدهها میخواهیم از اعضای هیأتعلمی آشنا و علاقمند به مقوله بینالمللی سازی و رابطان بینالملل گروههای آموزشی جهت حضور دعوت به عمل آورند.
وی بر اهمیت بهرهمندی از محتوای علمی پنلهای بحث و بررسی سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی تأکید کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه مهمانان خارجی دعوت شده مدتی بعد از برپایی سمینار نیز در ایران حضور خواهند داشت، در صورت وجود زمینههای مشترک همکاری با دانشکدههای زیرمجموعه میتوان امکان تعامل بیشتر را فراهم کرد.
در ادامه، آزادی، کارشناس بینالملل معاونت بینالملل به ارائه برنامه سمینار پرداخت و اظهار داشت: سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی با محوریت تبادلات دانشگاهی ساعت 8 صبح روز 9 اردیبهشت در ستاد مرکزی دانشگاه آغاز به کار خواهد کرد.
وی ضمن معرفی پنلهای مختلف سمینار مذکور با عناوین تبادل در حوزههای نوآوری، آموزش، پژوهش، افزود: اهدا ردای فارغالتحصیلی پروفسور چارلز اوبرلینگ، از اساتید شناختهشده فرانسوی و بنیانگذار سیستم نوین دانشکده پزشکی توسط یکی از اقوام وی به دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان پنل نخست انجام خواهد شد.
آزادی اضافه کرد: در پایان دومین روز برگزاری سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی میزبان میزگردهای اعتباربخشی و رتبهبندی به زبان فارسی خواهیم بود.
کارشناس بینالملل معاونت بینالملل با اشاره اینکه وبسایت سمینار به آدرس http://gsia.tums.ac.ir/iheseminar اطلاعات لازم را در زمینههایی چون برنامه سمینار، سخنرانان و چکیده مقالات آنها در اختیار علاقمندان قرار میدهد، نحوه ورود اطلاعات در فرم ثبتنام سمینار بینالمللی سازی آموزش عالی را تشریح کرد.
در ادامه، معاونان بینالملل دانشکدهها دیدگاهها و نقطه نظرات خود را مطرح کردند و مقرر شد مدعوین بینالمللی سمینار شنبه 9 اردیبهشت ضمن بازدید از موزه تاریخ علوم پزشکی، با رویکرد گسترش همکاریها با معاونان بینالملل دانشکدهها دیدار کنند.
همچنین طبق برنامهریزی انجام شده، مهمانان خارجی سمینار دوشنبه 11 اردیبهشت از تعدادی از دانشکدههای زیرمجموعه دانشگاه بازدید خواهند کرد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان