• تاریخ انتشار : 1403/03/12 - 08:17

ثبت‌نام ترم تابستان 1403 کلاس‌های زبان انگلیسی و زبان‌های خارجی غیر انگلیسی کالج بین‌الملل دانشگاه آغاز شد

ثبت‌نام ترم تابستان 1403 کلاس‌های زبان انگلیسی و دیگر زبان‌های خارجی شامل زبان‌های چینی، فرانسه، آلمانی، ترکی، عربی، اسپانیایی و ایتالیایی کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، علاقه‌مندان برای شرکت در کلاس‌های زبان انگلیسی کالج بین‌الملل دانشگاه در ترم تابستان 1403 می‌توانند از تاریخ 1 تا 19 خرداد 1403 برای ثبت نام و از تاریخ 1 تا 8 تیر 1403 برای انتخاب واحد به وب‌سایت کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه نمایند. همچنین لازم به ذکر است متقاضیان شرکت در دوره‌های مذکور که تاکنون در سامانه آموزشی کالج بین‌الملل دانشگاه ثبت نام ننموده و یا در کلاس‌ها شرکت نکرده‌اند، می‌توانند در بازه زمانی مذکور، با تکمیل فرم پیش ثبت‌نام اقدام به عضویت در سامانه نمایند.
آزمون‌های تعیین سطح ترمیک برای دانشجویان و متقاضیان آزاد به‌صورت آنلاین در تاریخ 20 خرداد، دوره‌های توان‌افزایی کارکنان دانشگاه در تاریخ مذکور به‌صورت حضوری در ساعت 9 صبح و آزمون‌های تعیین سطح آیلتس در تاریخ 27 خرداد به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
کلاس‌های آموزش زبان انگلیسی برای اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان خانواده شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای 70 درصد تخفیف و برای خانواده اعضای هیئت‌علمی، خانواده کارکنان و همچنین برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای 50 درصد تخفیف در ثبت‌نام است.
متقاضیان شرکت در کلاس‌های زبان‌های خارجی غیر انگلیسی شامل زبان‌های چینی، فرانسه، آلمانی، ترکی، عربی، اسپانیایی و ایتالیایی کالج بین‌الملل در ترم تابستان 1403 نیز می‌توانند از تاریخ 1 تا 25 خرداد 1403 برای عضویت در سامانه و از تاریخ 1 تا 8 تیر 1403 برای ثبت‌نام، به وب‌سایت کالج بین‌الملل به آدرس اینترنتی https://international.tums.ac.ir/college  و برای پیش ثبت‌نام به آدرس اینترنتی https://college.tums.ac.ir/pre_reg  مراجعه نمایند.
کلاس‌های آموزش زبان غیر انگلیسی برای اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای 70 درصد تخفیف در ثبت‌نام است.
کلاس‌های ترم تابستان 1403 کالج بین‌الملل از 10 تیر 1403 برگزار خواهد شد.
متقاضیان شرکت در دوره‌های آموزشی زبان‌های خارجی غیر انگلیسی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با سپیده محمدپور، کارشناس زبان‌های خارجی با شماره تلفن 88970822-021 و برای کلاس‌های زبان انگلیسی با زینب کرامتی، کارشناس زبان انگلیسی به شماره تلفن 88970838 – 021 تماس گرفته و یا به آدرس تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجاب، نبش کوچه یکم، پلاک 3، کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه نمایند.

• گروه خبری : رویدادها و اطلاعیه های معاونت,اخبار معاونت,ویژه دانشگاه
مریم زمان