تشریح برنامه عملیاتی سال 97 مدیریت روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی در شورای مدیران معاونت بینالملل
شورای مدیران معاونت بینالملل با ارائه گزارش برنامه عملیاتی سال 97 مدیریت روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، در آغاز روز نشست روز شنبه 19 خرداد 97 به به مکاتبه انجام شده با مدیران و معاونان معاونت و پردیس بینالملل در خصوص اعلام مؤلفههای عملکرد بینالمللی اعضای هیأتعلمی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه ارائه این مؤلفهها و وزن دهی به آنها شرایط را برای درج در سامانه شعاع فراهم خواهد کرد، گفت: این موارد میتواند شامل مباحث مختلف آموزشی و پژوهشی باشد که در ارزیابی کمی فعالیتهای اعضای هیأتعلمی در سیستم مذکور تأثیرگذار خواهد بود.
در ادامه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل نیز ارائه برنامههای عملیاتی سال 97 این مدیریت را با معرفی فعالیتهای مربوط به روابط بینالملل آغاز کرد و گفت: اتاق همکاریهای علمی ایران و سوئیس در قالب این سطح از فعالیتها اردیبهشت 97 راهاندازی شد.
وی همچنین تعیین شرح وظایف، مأموریتها و برنامههای مسئولان میز افغانستان و تاجیکستان را از دیگر برنامههای حوزه روابط بینالملل دانست و گفت: در این راستا جلساتی با رابطین همکاریهای دانشگاه با دانشگاهها و مراکز علمی خارج از کشور به منظور شفافسازی مأموریتها برگزار شده ضمن اینکه صفحه رابطان در زیرسایت مدیریت روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی ایجاد و تسهیل ارتباط آنها با بدنه دانشگاه نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل همچنین با اشاره به برنامه بازنگری و تدوین قوانین مربوط به اساتید مدعو و وابسته بینالمللی تصریح کرد: جلسات متعددی با نمایندگان معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شده که یکی از نتایج آن، موافقت با بهرهمندی از حضور استادان ایرانی عضو هیأتعلمی دانشگاهها و مراکز علمی خارج از کشور در کنار اساتید مدعو بینالمللی بوده است.
دکتر نکوفر افزود: اساتید مدعو بینالمللی دانشگاه در ابتدا حکمی سه ساله دریافت میکنند و طبق تصمیمات جدید چنانچه همکاری خوبی را در این مدت رقم بزنند کاندید استاد وابسته خواهند شد و در نهایت با طرح در جلسه هیأترئیسه دانشگاه تصمیمات لازم در این باره اخذ میشود.
وی ادامه داد: سابقه تعامل استادان بینالمللی با گروهها و دانشکدههای زیرمجموعه دانشگاه بستر همکاری با آنها به عنوان اساتید مدعو بینالمللی را فراهم میکند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل به موضوع معرفی برنامه دو استاد راهنما برای هدایت مشترک رساله دانشجوی دکترای تخصصی (کوتاتل) نیز اشاره کرد و بیان داشت: فلوچارت برنامه کوتاتل آماده شده و اطلاعات مربوط به آن نیز در وبسایت این مدیریت قرار گرفته است.
دکتر نکوفر اضافه کرد: هم اکنون نیز با برگزاری نشستهایی در دانشکدهها، معرفی جامعی از برنامه مذکور برای اعضای هیأتعلمی و دانشجویان انجام میشود.
وی ادامه داد: پیگیری و مشارکت برنامههای تعریف شده در پروژههای اراسموس پلاس، سازماندهی و افزایش قراردادها و تفاهمنامههای بینالمللی دانشگاه با همکاری دانشگاهها و سازمانهای منطقهای و بینالمللی معتبر جهان و اجرای برنامههای مدرک مشترک با دانشگاههای خارجی در زیرمجموعه برنامههای روابط بینالملل قرار میگیرد.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل همچنین به معرفی برنامههای حوزه اعتباربخشی نیز پرداخت و گفت: در این بخش نیز برنامهها به دو محور اعتباربخشی دانشگاه و سایر دانشگاههای کشور تقسیم میشود.
دکتر نکوفر افزود: در حوزه اعتباربخشی داخلی، دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به تمدید گواهی اعتباربخشی بینالمللی از سوی موسسه ASIC شد.
وی یادآور شد: این در حالی است که گامهایی برای اعتباربخشی بینالمللی سایر دانشگاههای کشور برداشته شده و برای 15 دانشگاه جلسات مشاوره برگزار شده است.
این نشست با ارائه نقطه نظرات حاضران پایان یافت و مقرر شد برنامههای حوزه رتبهبندی طی جلسه آتی تشریح شود.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بینالملل دانشگاه، دکتر حسنزاده، معاون آموزشی پردیس بینالملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بینالملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر اسمعیلزاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بینالملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بینالملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل و رسولزاده، مسئول حراست معاونت بینالملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان