• تاریخ انتشار : 1399/03/31 - 11:48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه ارتقای مهارت‌های فردی و تحصیلی ویژه دانشجویان جدید شعبه کیش پردیس بین‌الملل

کارگاه دو روزه ارتقای مهارت‌های فردی و تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی جدید شعبه کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این کارگاه که یکشنبه و دوشنبه 25 و 26 خرداد 99 با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد، دکتر عباسعلی کوکب، عضو هیأت‌علمی دانشگاه روش‌های هدفمند برنامه‌ریزی برای پیشرفت و موفقیت در زندگی فردی و تحصیلی را برای دانشجویان تشریح کرد.
وی پیشرفت تحصیلی را مرهون تلاش، امید و انگیزه دانشجویان دانست و گفت: هیچ موفقیتی با شانس به دست نمی‌آید.
سپس دانشجویان حاضر در قالب ارائه‌ای کوتاه، چرایی انتخاب ایران برای تحصیل و برنامه آینده خود را برای دوستانشان تشریح کردند و در انتها ارائه برتر انتخاب و هدیه‌ای به رسم یادبود اعطا شد.
توضیح اینکه شرکت‌کنندگان در این کارگاه گواهینامه شرکت در دوره دریافت خواهند کرد.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
مهناز  وحیدی