برگزاری نشست مشترک دانشگاههای علوم پزشکی تهران و جیما/ فصل تازهای از همکاریهای علمی و آموزشی ایران و اتیوپی در راه است
نشست مشترک رئیس دانشگاه جیمای (Jimma) اتیوپی، رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه و مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل در ستاد مرکزی برگزار شد.
ه گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر شریفی و دکتر عین الهی، معاونان بینالملل و پژوهشی دانشکده پیراپزشکی، دکتر شاه مرادی، عضو هیأتعلمی گروه مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی وErmyas Wolde، مدیر امور بینالملل دانشگاه جیما نیز در این نشست که دوشنبه اول آذر برپا شد، حضور داشتند.
در آغاز، دکتر نکوفر، مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست را میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور مطابق با گزارش نظامهای رتبهبندی بینالمللی در اختیار دارد، اظهار داشت: این دانشگاه در کنار آموزش دانشجویان، خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران ارائه میکند.
وی افزود: هم اکنون 14 دانشکده، 16 بیمارستان آموزشی و بیش از 90 مرکز تحقیقاتی در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به فعالیت هستند.
مدیر روابط بینالملل، اعتباربخشی و رتبهبندی معاونت بینالملل به جذب نزدیک به 700 دانشجوی خارجی نیز اشاره کرد و بیان داشت: از این تعداد، 22 دانشجو از کشور اتیوپی هستند که در مقاطع مختلفی چون دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد تحصیل میکنند.
دکتر صفدری نیز گفت: تعامل با Jimma University با جذب Worku Jimma، دانشجوی اتیوپیایی علاقهمند به همکاری دو دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی محقق شد.
رئیس دانشکده پیراپزشکی به تحصیل یک هزار و چهارصد دانشجو در مقاطع دکترای تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی در این دانشکده نیز اشاره کرد و افزود: دانشکده پیراپزشکی آمادگی دارد در هریک از این رشته مقاطع نسبت به جذب دانشجویان علاقمند اقدام کند.
در ادامه، دکتر شریفی یزدی، معاون بینالملل دانشکده پیراپزشکی نیز به معرفی هشت گروه آموزشی، رشتهها و مقاطع تحصیلی دانشکده مذکور پرداخت.
وی با تأکید بر اینکه دانشجویان این دانشکده در 44 رشته تحصیل میکنند، یادآور شد: 32 عضو هیأتعلمی و 59 استاد وابسته آموزش این دانشجویان را برعهده دارند.
دکتر عین الهی نیز ضمن معرفی مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای مهارتی زیرمجموعه دانشکده پیراپزشکی، در خصوص زمینهها و علاقمندیهای تحقیقاتی هریک از گروههای آموزشی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین گروه آموزشی مدیریت اطلاعات سلامت، برنامههای آموزشی آن و سیستمهای طراحیشده در راستای کنترل و ارزیابی وضعیت بیماران نیز توسط دکتر شاه مرادی معرفی شد.
بخش بعدی این جلسه به بیان تجربیات Worku Jimma، دانشجوی اتیوپیایی دانشکده پیراپزشکی از تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و زندگی در ایران اختصاص یافت.
وی ضمن قدردانی از برخورد مناسب و دوستانه تیم دانشگاه از لحظه ورود او به ایران، اظهار داشت: سه دانشجو از دانشگاه جیمای اتیوپی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل میکنند.
Worku Jimma با اشاره به اینکه Jimma University از دانشگاههای شناختهشده و طراز اول اتیوپی است، بخشی از همکاریهای این دانشگاه با مراکز علمی و دانشگاههای بینالمللی را تشریح کرد.
پروفسور Fikre Lemessa، رئیس دانشگاه جیما نیز با ابراز خوشحالی از سفر به ایران و دیدار با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: دانشگاه جیما به عنوان مجموعهای جنرال در اتیوپی فعالیت میکند و دانشکده پزشکی آن از قدمتی قابلتوجه برخوردار است.
وی با اشاره به تحصیل 40 هزار دانشجو در این دانشگاه یادآور شد: با توجه به علاقمندی دانشجویان و اساتید ما برای همکاری با مراکز علمی بینالمللی، آمادگی تعامل با دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینههای مختلف وجود دارد.
دکتر نکوفر در پایان ضمن اشاره به بسترهای همکاری مشترک، از امکان برگزاری دورههای کوتاه مدت در رشتههای مختلف برای دانشجویان و اساتید این دانشگاه اتیوپیایی خبر داد.
ارسال به دوستان