برگزاری نشست مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل و مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه خوارزمی در راستای انتقال تجربیات بینالمللی سازی
نشست مشترک مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل و مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه خوارزمی با رویکرد آشنایی با فعالیتهای بینالمللی سازی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر کریمی، مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه خوارزمی در آغاز این نشست که دوشنبه 28 تیر برپا شد، به فعالیت گسترده این دانشگاه در حوزه علوم غیرپزشکی با برخورداری از 13 هزار دانشجو و 476 عضو هیأتعلمی اشاره کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر حرکت دانشگاهها در مسیر بینالمللی سازی، دانشگاه خوارزمی از مدتی پیش نسبت به تشکیل دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی زیر نظر رئیس دانشگاه اقدام کرده است.
دکتر کریمی افزود: ماحصل فعالیتهای بینالمللی سازی این دانشگاه، جذب 130 دانشجوی خارجی از کشورهایی چون افغانستان، عراق، یمن و فلسطین است.
وی به مأموریت دانشگاه خوارزمی مطابق با سند آمایش آموزش عالی نیز اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه مسئولیت پیگیری همکاریهای دانشگاهی با کشور اتریش را برعهده دارد.
مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه خوارزمی هدف اصلی از درخواست برای برگزاری این نشست را آشنایی با تجربیات دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص پذیرش دانشجویان خارجی و گواهی اعتبار بخشی بینالمللی عنوان کرد.
مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل نیز گفت: تفکر بینالمللی سازی در این دانشگاه با راه اندازی پردیس بینالملل با هدف اصلی بازگرداندن دانشجویان محصل در خارج از کشور به ایران و به مرور جذب دانشجویان بینالمللی شکل گرفت.
دکتر شعبانی با بیان اینکه در طول سالهای اخیر تلاش شده ایده بینالمللی سازی در بخشها و سطوح مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران نهادینه شود، گفت: معاونت بینالملل این رویکرد را با عنوان بینالمللی سازی در منزل پیش برده است ضمن اینکه در کنار آن تعریف فرآیندهای جدید برای بینالمللی سازی و ارتقاء توانمندی اعضای هیأتعلمی و کارکنان را مورد توجه قرار داده است.
وی در ادامه به معرفی مدیریت توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل پرداخت و افزود: این مدیریت متشکل از دفتر مطالعات توسعه بینالملل، بازاریابی بینالمللی، پذیرش دانشجویان خارجی، امور کنسولی و تشریفات، دانشجویان بینالمللی و روابط عمومی است.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با تشریح فعالیت هر یک از این بخشها، پروژه EducationIRAN را معرفی کرد و ادامه داد: ایده این پروژه از سه سال پیش میان وزارتخانههای بهداشت، علوم و امور خارجه شکل گرفت.
دکتر شعبانی از عضویت 52 دانشگاه علوم پزشکی کشور در پورتال EducationIRAN خبر داد و گفت: وبسایتهای معتبری چون QS به معرفی پروژه مذکور و اهداف اصلی آن پرداختهاند.
وی همچنین مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه را 495 نفر اعلام کرد و بیان داشت: متقاضیان خارجی تحصیل در این دانشگاه از طریق فرم آنلاین (Application Form)، درخواست خود را ارائه میدهند.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل همچنین از بهروزرسانی فرم آنلاین درخواست دانشجویان خارجی برای هشتمین بار خبر داد و یادآور شد: جهت طراحی و بهروزرسانی این فرم بیش از 90 Application Form مطالعه شده است.
دکتر شعبانی ادامه داد: هم اکنون دانشجویان خارجی این دانشگاه از 33 کشور هستند که بیشترین تعداد آنها به ترتیب در دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و بهداشت تحصیل میکنند.
وی همچنین توضیحاتی در خصوص تسهیلات دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دانشجویان خارجی ارائه و در ادامه فعالیتهای کالج بینالملل دانشگاه را تشریح کرد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل ضمن ابراز علاقمندی برای همکاری با دانشگاه خوارزمی در زمینههای مورد درخواست، از آمادگی معاونت بینالملل در خصوص معرفی این دانشگاه به موسسه اعتباربخشی بینالمللی ASIC خبر داد.
دکتر کریمی در پایان این نشست، عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بینالمللی سازی را افتخارآمیز دانست و همکاری نزدیک طرفین و استفاده هر چه بیشتر از تجربیات بینالمللی سازی دانشگاه را خواستار شد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان