• تاریخ انتشار : 1400/11/02 - 13:07

برگزاری نشست صمیمانه دانشجویان بین‌الملل با معاونان دانشکده پیراپزشکی

نشست صمیمانه دانشجویان بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی با معاونان این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه‌شنبه 28 دی 1400 با حضور دکتر نسرین دشتی، دکتر ناهید عین اللهی، دکتر لیلا شاهمرادی و دکتر فاطمه شیخ شعاعی، معاونان بین‌الملل، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی دانشکده پیراپزشکی و دکتر وحید چنگیزی، مدیر گروه رادیولوژی برگزار شد.
دکتر دشتی، معاون بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی در آغاز ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، هدف از این جلسه را شناخت بیشتر دانشجویان بین‌الملل از دانشکده، مسئولان، اساتید و همچنین سایر دانشجویان دانست.
در ادامه، مسئولان حاضر ضمن معرفی خود به ارائه نکاتی در حوزه‌های آموزش، پژوهش و مسائل دانشجویی و فرهنگی پرداختند.
همچنین دانشجویان نیز خود را معرفی و مسائل و مشکلات پیش رو را در فضایی صمیمی بیان کردند.

• گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
مریم زمان