برگزاری نشست بررسی زوایای مختلف همکاریهای مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا
نشست مدیران معاونت بینالملل و هیأت مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا با رویکرد بررسی زوایای مختلف همکاریهای مشترک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر هادیان، معاون پژوهشی پردیس بینالملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر خامی، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر ظافر فاضل حسین، مشاور مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا، دکتر صلاح جلوخان، استاد زبان و ادبیات فارسی، دکتر شیما ناصر، روانپزشک، دکتر آمنه داغر محمد، متخصص روماتولوژی، یزدانی، مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بینالملل و عمار کرباسی، مسئول دفتر مرکز کربلا در قم در این نشست که دوشنبه 27 اردیبهشت برپا شد، حضور داشتند.
در آغاز، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل با اشاره به سوابق تعامل دو مجموعه که با انعقاد تفاهمنامه همکاری وارد فاز جدیدی شده است، اظهار داشت: مطابق با زمینههای همکاری توافق شده، درخواست نخستین گروه از متقاضیان مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر شعبانی افزود: طرح پرونده این متقاضیان در کمیته پذیرش دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پذیرش تعدادی از آنها را به همراه داشت.
مشاور مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا نیز ضمن تقدیر از همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در این بخش از اهمیت آغاز هر چه سریعتر دوره آموزش زبان پذیرفتهشدگان خبر داد و گفت: با توجه به شروع تحصیل این متقاضیان از سپتامبر 2016، تسلط آنها به زبان انگلیسی و فارسی مطابق با توافقات انجام شده باید تسریع یابد.
دکتر فاضل حسین تصریح کرد: مرکز مطالعات و تحقیقات کربلا به تازگی فضایی را برای آموزش زبان انگلیسی و فارسی در نظر گرفته که امکانات مناسبی را چون آزمایشگاه زبان، کتابخانه تخصصی و اتاق مطالعه در اختیار متقاضیان قرار میدهد.
وی افزود: هماهنگیهای لازم با دو دانشگاه شناخته شده عراق جهت برگزاری آزمون تافل شرکتکنندگان در کلاسهای آموزش زبان انگلیسی به عمل آمده است.
دکتر شعبانی نیز از آمادگی کالج بینالملل دانشگاه جهت تأمین اساتید آموزش زبان فارسی، ارزیابی استادان معرفی شده مرکز کربلا و همچنین ارائه گواهی مشترک به آموزش دیدگان خبر داد.
مدیر توسعه امور بینالملل معاونت یادآور شد: همکاری در این باره نیازمند بررسی امکانات و فضای پیش بینی شده در این مرکز توسط نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
دکتر شعبانی همچنین با اشاره به اینکه دانشجویانی که مدرک تافل زبان انگلیسی با سطح نمره مورد نظر دانشگاه را ارائه کنند، امکان شروع تحصیل خود را از بدو ورود به دانشگاه خواهند داشت، اظهار داشت: همچنین پذیرفتهشدگانی که نمره پایین تری کسب کردهاند و یا از سطح کیفی مناسبی برخوردار نیستند باید در ابتدا در آزمون تعیین سطح شرکت کرده و در کالج دانشگاه آموزشهای لازم را فراگیرند.
وی ارائه مدرک زبان فارسی را برای دانشجویان مقطع Undergraduate به دلیل ارتباط با بیماران از مرحله بالینی شرط لازم عنوان کرد.
در ادامه، سؤالاتی از سوی این گروه در خصوص پذیرش دانشجویان بینالمللی برای دورههای تخصص و فوق تخصص رشتههای مختلف دندانپزشکی، پزشکی و پیراپزشکی مطرح شد که توسط معاون پژوهشی پردیس بینالملل، معاون بینالملل دانشکده دندانپزشکی و مسئول پذیرش دانشجویان خارجی معاونت بینالملل پاسخ داده شد./ق
خبرنگار: مهناز وحیدی
ارسال به دوستان